Snart er der den efterhånden traditionelle Black Friday og Open by Night d. 27. november. Den har man i Fredericia Shopping valgt at fastholde, men det opfordres til at sprede det ud over flere dage med tilbuddene. Det er ikke det eneste, der bliver anderledes, da julebyen i Fredericia spredes ud så det ikke kun indbefatter Rådhuspladsen.

Onsdag blev der afholdt bestyrelsesmøde i Fredericia Shopping, og et af punkterne på dagsordenen var, hvad man gør med Open by Night d. 27. november fra klokken 10:00 – 22:00. Det blev besluttet, at man fastholder det, men handelsstandsforeningens medlemmer opfordres til at have tilbuddene henover Black Days således, at tilbuddene gælder torsdag, fredag og lørdag – dog med almindelige åbningstider torsdag og lørdag.

»Det har vi valgt at gøre på baggrund af smittetrykket, da det skal være trygt at handle og vi skal sørge for, at der ikke kommer for store forsamlinger. Det er derfor, at vi opfordrer til at sprede tilbuddene,« siger konsulent i Business Fredericia, Lene Bach Jørler.

Et af de traditionsrige indslag i julen plejer at være julemandens ankomst, når julebelysningen tændes i indre by i Fredericia, men det kommer ikke til at ske på traditionel vis.

»Vi er ikke helt på plads med det endnu, men det bliver ikke som det plejer med, at han ankommer. I flere andre byer ved jeg, at man laver en løsning, hvor man viser det online,« siger Lene Bach Jørler.

I de seneste år har man i Fredericia lavet en hyggelig julelandsby på Rådhuspladsen med forskellige boder. Det bliver ikke helt på samme måde i år. Antallet af julehytter udvides fra otte til 20, og de opstilles i uge 46.

»Vi havde planer om, at de skulle stilles parvis og stilles rundt i gågaderne, men brandmyndighederne har sat en stopper for det. Men jeg er blevet vant til at planerne ændres i den her tid. Vi kommer derfor til at have huse på J.B. Nielsens Plads, op ad Tøjhusets mur, Ryes Plads, Rådhuspladsen, Danmarksgade, Danmarksstræde og i Vendersgade,« siger Lene Bach Jørler.

Rådhuspladsen, som har dannet centrum om julebyen tidligere år, kommer til at bestå af julemandens værksted og mandelboden, som tidligere har stået på hjørnet af Gothersgade og Jyllandsgade. Til at hold styr på Julebyen har Fredericia Shopping hyret Sanne Døssing ind som projektassistent, hvor hun skal hjælpe, både med indhold i hytterne, under hele afviklingen og ved nedtagningen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer