En del normalt befærdede steder i Fredericia er lukket helt eller delvist ned som følge af myndighedernes tiltag i forbindelse med COVID-19. Fredericia AVISEN har været forbi flere af stederne.

Der blev trykket på en knap onsdag aften fra Statsminister Mette Frederiksen. Folk for ud i supermarkederne for at forsyne sig med nødvendigheder, selvom det blev slået fast, at det skulle man ikke.

Normalt summer det af liv omkring MAIRS og Urbania, men det er ikke tilfældet i den kommende tid. (Foto: Fredericia AVISEN)

Som dagene er gået er det ikke kun uddannelsesinstitutioner, der er lukket ned. Flere restaurationer har valgt at lukke helt ned, og så er der steder som Café Mairs, Urbania Street Food og Café Mums, der kun tilbyder takeaway til deres kunder.

De skoler i byen er næsten tomme for biler. Parkeringspladserne plejer at være fyldt helt op til hverdag, og det er noget af et særpræget syn, som man skal vænne sig til i den her tid.

Den store parkeringsplads på IBC er næsten tom. (Foto: Fredericia AVISEN)

En stor del af fredericianerne har et tilknytningsforhold til Fredericia Idrætscenter, men også her er der lukket. Kun et dagligt tjek af en halmedarbejder udgør aktiviteten i det store halkompleks i den kommende tid, og et stenkast væk fra FIC ligger MesseC, som ved lejligheder summer af liv.

Over 20.000 skulle have deltaget i den store Byggeri’20 messe, men den blev aflyst grundet COVID-19 og der kommer til at gå nogen tid før, at det store messecenter kommer i brug igen.

Pool House og Den Engelske holder helt lukket. (Foto: Fredericia AVISEN)

Se øverst en video fra flere af de “døde” område af Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Mikal Weldum
Mikal Weldum
7 måneder siden

Det er flot af borgerne i Fredericia, at tage denne virus alvorligt og mindsker risikoen for smitte.