For Kasper Alexandersen er danbolig Fredericia den oplagte mulighed for den 31-årige ejendomsmægler med seks års erfaring på boligmarkedet og som er bosat med familien i Erritsø.

Kasper Alexandersen som nu har startet et nyt kapitel hos danbolig Fredericia, kommer fra en stilling som daglig leder af danbolig Middelfart. På kontoret i Jyllandsgade får kollegaerne en smilende og god kollega, og danboligs kunder får en dygtig, ordentlig og kompetent ejendomsmægler. 

-Jeg har altid synes, at Fredericia er en utrolig skøn by, der rummer en masse muligheder og smuk natur. Byen får flere tilflyttere grundet sin geografiske placering og de muligheder, både prisniveauet og markedet giver. Det er en by, som jeg kender godt og nyder, at bo og være i. Udover lokalt kendskab har danbolig Fredericia et utrolig stærkt køberkartotek, der giver sælgere ekstra muligheder, fortæller Kasper Alexandersen og fortsætter: 

-Jeg synes, at det hold, som vi har i butikken i dagligdagen, er drevet af en helt rodfæstet ærgerrighed om at gøre en forskel for kunden. Vi har et værdifællesskab, der helt konkret udmønter sig i en god, ordentlig og personlig rådgivning. Det, uanset om du skal købe eller sælge. Sådanne stærke fællesskaber og kulturer, synes jeg, er vigtige i mit arbejdsliv, understreger Kasper, imens tonen afslører vægten i den begrundelse.  

Kasper Alexandersen er klar til at hjælpe boligkøbere og boligsælgere.

For indehaver af danbolig Fredericia Rasmus Rüsz, er den nyeste tilføjelse til holdet en stærk spiller på et hold, der godt kan lide at gøre en forskel for kunderne. 

-Kasper kommer med en kvalitet og en indsigt i markedet. Hos os kan vi godt lide at gøre os umage og klæde både køber og sælger godt på, når det kommer til den proces, et boligsalg eller køb er. Det indblik og den forståelse er Kasper god til at tydeliggøre. Jeg har et dygtigt hold af medarbejdere, der hele tiden forstærker vores position og værdier. På det hold er jeg glad for at kunne byde Kasper velkommen, lyder det fra indehaver Rasmus Rüsz. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer