EE Rengøring har eksisteret i 19 år, og nu er de vokset ud af lokalerne på Thorvaldsensvej 1 og flytter hen til Fabriksvej 1b.

Til salg skiltet er kommet op, og senest pr. 1. december er tiden på Thorvaldsensvej forbi. EE Rengøring flytter hen på Fabriksvej 1b.

“Allerede inden skiltet med til salg kom op, var vi udfordret på plads. Vi har flere og flere folk, og vi har fået flere og flere opgaver, så det er naturligt, at vi flytter,” siger adm. direktør i EE Rengøring, Ulla Egeskov, og fortsætter:

“Lokalerne på Fabriksvej er dobbelt så store som her, og der hører otte garager til, og det er en stor fordel for os.”

EE Rengøring kan næste år fejre 20 års fødselsdag, og der er sket en del siden.

“Da vi åbnede startede det med en gammel TDC-bil, der knap nok kunne hænge sammen, og så var det bare en spand, en klud og lidt sæbe. Det er stille og roligt eskaleret opad siden. For fire år siden vi flyttede vi herud på Thorvaldsensvej, og inden da boede vi på Luthersvej, hvor vi havde 100 kvadratmeter. Her har vi omkring 400 kvadratmeter, og om nogen tid har vi 860 kvadratmeter på Fabriksvej,” fortæller Ulla Egeskov.

Hvilke kunder har I?

“Vi har masser af private kunder, og lidt småerherv, og så har vi en masse engangsopgaver som fraflytninger,” siger Ulla Egeskov og kommer ind på hvilke typer det er, der hyrer EE Rengøring:

“Det er alt lige fra børnefamilier, hvor der kommer nyfødte og til ældre, der ikke kan magte rengøringen mere. Og så er der dem midt i mellem, der prioritere tiden anderledes end rengøring,” siger Ulla Egeskov.

Hvad håber I at opnå ved at flytte?

“Vi skal have mere struktur på tingene, og det får vi med mere plads. Vi begynder at importere vores rengøringsmidler i et større omfang og det kræver mere plads,” siger Ulla Egeskov, som slutter med at spå om fremtiden for EE Rengøring:

“Som vi ser det, uden at have en krystalkugle, er fremtiden lys. Vi har gode, stabile medarbejdere. Den, der har været her i længst tid, har været i 17 år.”

EE Rengøring ejes af Bjarne Eriksen og tæller i alt 16 ansatte.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d