Den gamle Jem & Fix-bygning på Vejlevej 143 er nu udlejet. Det oplyser Colliers International til Fredericia AVISEN.

Det er Colliers International, der har bygningen på Vejlevej, og Kasper Alexandersen fra Colliers International glæder sig over, at den nu er udlejet.

“Efter en kortere periode med tomgang, er det glædeligt, at der nu igen kommer liv i ejendommen efter Jem & Fix forlod den. Kombinationen af national viden om retailmarkedet i Colliers og lokal viden om byen via min bopæl i Fredericia har gjort, at butikken hurtigt blev udlejet,” siger Kasper til Fredericia AVISEN.

Lejeren af bygningen er Kirkens Korshær, der har til huse på Nymarksvej 34.

“Vores lejemål på Nymarksvej skal rives ned, og derfor har vi ledt efter noget nyt. Vi har været på en kort lejekontrakt, og vi har derfor været klar, at det ville få en ende på et tidspunkt. Vi har fået at vide, at bygningen skal rives ned d. 1. maj,” siger Dorthe Egede Hansen, der er genbrugsleder i Kirkens Korshær, til Fredericia AVISEN.

Med flytningen fra Nymarksvej får Kirkens Korshær samtidig et større lokale.

“Det er en gammel bygning, som vi har på Nymarksvej, og den var ikke optimal med varetilgang og sådanne ting, men det får vi i det nye, hvor der er rigtig fine arbejdsforhold,” forklarer Dorthe Egede Hansen.

Udover et større lokale får Kirkens Korshær også en meget synlig placering på Vejlevej.

“Det giver en anden kundegruppe i området. Der har ikke været noget i vejen på Nymarksvej, men når vi nu skal flytte, er placeringen rigtig god,” udtaler Dorthe Egede Hansen og oplyser, at Kirkens Korshær skal bruge ekstra frivillige hænder i forbindelse med, at de flytter.

Kirkens Korshær forventer at flytte ind i deres nye lokale på Vejlevej i midten af april.


Annonce