På Fredericia AVISEN er vi meget nysgerrige, og denne torsdag er ingen undtagelse. Vi svinger ind forbi Meny på Indre Ringvej, hvor arbejdet er i fuld gang forud for åbningen i februar.

Der er fuld tryk på i den nye Meny i Fredericia. Ude foran forretningen holder der flere arbejdsbiler, ligesom der indenfor er gang i det. Håndværkerne er i fuld gang, og det begynder at ligne et fødevaremarked – og det er i sig selv jo meget godt, kunne man fristes til at sige.

På kontoret sidder Købmand Henrik Eriksen. Det er ham der skal stå i spidsen for forretningen – og der er meget hårdt arbejde endnu fortæller han. De seneste dage er gået med at sætte vinreolerne op – og det er et område købmanden kender rigtig godt.

Arbejdet er i fuld gang hos Meny. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Han har en kæmpe passion for vin, og han har sågar haft sin egen vinhandel, Eriksens Vinhandel. Der er ikke varer på hylderne endnu, men Henrik fortæller, at det ikke varer alt for længe før de første varer kommer.

Det er mit første besøg i Meny, så Henrik fortæller mig lidt om de forskellige områder. Særligt deres frugt og grønt område kan noget helt specielt.

“Det er et kølerum, så vi kan holde de gode råvarer ved den helt perfekte temperatur. Vi lukker ned for det når vi går hjem, og i dagtimerne har vi en blæser der skiller det kolde og det varme luft ad, så vi opnår minimalt temperaturspild. Det giver virkelig noget, at vi kan passe så godt på vores varer”, fortæller Købmand Henrik Eriksen.

Vi får taget et billede af Henrik i hans rette habitat, foran vinreolerne – men så er der heller ikke tid til mere. Der er travlt i butikken, så vi siger farvel og lister ud. Det går hurtigt fremad – og åbningsdatoen kommer nærmere og nærmere.

Det varer ikke længe før skiltet bliver skiftet ud med et der siger ‘åbent’. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Hvis ikke du allerede har set det, så kan du her se vores video fra nytårskuren, hvor over 3.000 mennesker kiggede forbi:

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere