Kulturnatten i Fredericia har masser af sjove oplevelser for børn. Du kan bl.a. dekorere minicupcakes med Micki Cheng, synge sammen med Hr. Skæg og opleve flere forskellige gadeteatre.

Dekorer Mickis cupcakes

Du kender ham fra Den store Bagedyst eller Ultras sorte kageshow. Micki Cheng kan smække den lækreste kage sammen og få det til at se let ud. Micki har bagt mini-cupcakes og taget dem med til Kulturnatten i Fredericia. Er du heldig, og holder din plads i køen, er det måske dig, der skal dekorere cupcakes sammen med Micki – og du får selvfølgelig kagerne med dig. På trekantfest.dk kan du læse mere om Mickis workshops og se, hvordan du deltager.

Langt skæg og højt humør

Hr. Skæg er kendt og elsket af både store og små. Hans sjove sange og skøre lege garanterer store grin hos både børn og voksne. Til kulturnatten kan du opleve en forrygende koncert med Hr. Skæg for børnene og deres forældre. Kom og syng med den høje mand i det røde jakkesæt og det meget lange skæg i Tøjhuset – og forstå, hvordan alting hænger sammen – ved hjælp af bogstaver, ord, matematik og musik.

Se mig – jeg holder en krabbe

Fjord & Bælt fra Kerteminde kommer på besøg på Fredericia Bibliotek til Kulturnatten i Fredericia. De har spande, baljer og spil-levende fisk med. Du har mulighed for at komme helt tæt på krabber, søstjerner og forskellige små fisk, når naturvejlederen fortæller sjove og overraskende historier om dyrene i vand.

Gang i gaden

Sjovt gadeteater bliver der også for børn i Kulturnatten. Skøre Strømere er et skrupskørt, hårdtslående politikorps, der kan sættes ind overalt, hvor der skal strammes op på lov og orden. Skøre Strømere rykker ud, når det gælder landets sikkerhed – og forkælede børn, utilstrækkelige voksne og andre kriminelle kan bare vente sig.

Happiness er en fandenivoldsk, politisk og humoristisk gadeteaterforestilling, der kommer tæt på folk for at prikke lidt til den danske forestilling om lykke. Det er en mobil gadeteaterforestilling for hele familien med de to streetperformers Paul Gordon og Kristian Dinesen.

Du kan se hele programmet for festugen og Kulturnatten på trekantfest.dk

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/69163?