Nu er der mulighed for at prøve kræfter med bue og pil på skiver og 3D-dyr, når Trelde Næs Bueskydning søndag den 6. september 2020 holder åbent hus på Buernes Dag. Alle interesserede kan komme forbi og prøve bueskydning ganske gratis.

Danmark har nogle af verdens bedste bueskytter som ofte brillerede med millimeter præcise skud til internationale stævner rundt i verden. Måske har du set det i tv eller har set én af Hollywood-stjernerne brillere med bue og pil i en film eller serie?

Nu får alle interesserede selv lov at forsøge at sætte pilen i centrum på Buernes Dag 2020, som er et landsdækkende åbent-hus arrangeret af Bueskydning Danmark. Trelde Næs Bueskydning slår dørene op til åbent hus søndag den 6. september klokken 12.00 – 15.00.

Instruktører og medlemmer fra klubben står klar til at hjælpe dig i gang med den fascinerende sport, som kræver både teknik, koncentration og præcision. Arrangementet foregår i skoven bag Bøgeskovhallen, hvor Trelde Næs Bueskydning har sin træningsbane.

Klubbens formand Peter Hansen fortæller: ”Trelde Næs Bueskydning har godt 30 medlemmer, og i vores klub er der plads til både dem, der skyder for hyggens skyld og dem, som har ambitioner om at gøre sig gældende til stævner. Vi træner sammen 2 gange om ugen på vores bane i skoven hele året rundt, og nye skytter er meget velkomne.”

Kom gerne hele familien og tag vennerne med – bueskydning er nemlig også en social sport, hvor man nemt kan konkurrere med og mod hinanden.

Se om bueskydning er noget for dig på Buernes Dag søndag den 6. september klokken 12.00 – 15.00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer