FHK har spillet fem runder i Primo Tours Ligaen, hvor de har haft ild i øjnene i opgør, hvor de på papiret var underdogs, men det er i de kommende runder, at FHK skal stå deres prøve.

GOG, Mors-Thy, Ribe-Esbjerg, Skjern og Bjerringbro-Silkeborg. Sådan har FHK’s indledning på sæsonen set ud, og det er alle modstandere, som FHK ikke skal måle sig med i den her sæson, hvor målsætningen er overlevelse.

Allerede i kamp et viste FHK, at holdet ikke er kommet i Ligaen som statister ved at sejre mod GOG, og selvom der var slinger i valsen på udebane mod Mors-Thy, så slog FHK til mod Ribe-Esbjerg og hentede uafgjort.

Ude mod Skjern slap FHK fra opgøret med skindet i behold, og senest pressede det fredericianske mandskab BSH til at spille op til deres bedste.

Det er altsammen fint, men der var ikke forventninger om, at FHK ville få point og der var sågar tale om, at FHK kunne stå med et rundt nul efter de fem kampe.

FHK har præsteret mere end hvad man kunne forvente i de fem kampe mod modstandere, som holdet ikke skal måle sig med i den nuværende sæson. Det er dog i de næste to runder, at FHK skal stå deres prøve som ligahold.

På lørdag venter lokalrivalerne fra KIF Kolding, og det er et hold, som FHK i dén grad skal måle sig med. KIF er ikke hvad de har været, og med den start de har fået på sæsonen, så skal FHK bestemt gå efter sejren i lokalopgøret.

I det efterfølgende opgør kommer Nordsjælland til thansen ARENA. Nordsjælland er af flere eksperter udpeget som et bud på en direkte nedrykker, og det er derfor et hold, som FHK igen som minimum skal kunne måle sig med og besejre på den stærke hjemmebane.

Hvis FHK ikke får point ud af opgør som dem mod Kolding og Nordsjælland, så kan det være nok så fint at præstere, når der ikke er pres på mod tophold. Det er kampene mod ligesindede hold, der bliver de afgørende i sæsonens løb. Ikke at det er ligegyldigt at præstere godt mod tophold, men det er mere vigtigt at være parate og skarpe i kampene mod de direkte modstandere om at undgå nedrykning.

I sidste sæson i 1. division viste FHK evnen til at slå til, når der gjaldt, og den evne skal findes frem igen i de næste to kampe. Sker det, så er FHK’s start på tilværelsen som Primo Tours Liga-hold mere end godkendt.

https://www.facebook.com/menyfredericia/