Afbrændingen af en dukke der simulerede Statsminister Mette Frederiksen og påført trusler, var forkert på alle måder, Nye Borgerlige kan på ingen måde bifalde dette.

Som lokalformand i Fredericia for Nye Borgerlig, håber Jeg samme skarpe politiske- og borger retorik bliver brugt hvis det samme skulle ske med en dukke af Inger Støjberg, Pernille Vermund og andre politikere der ytre sig kontant. Nye Borgerliges Pernille Vermund, V’s Inger Støjberg, DF’s Pia K og flere andre har løbende trusselsvurderinger fra PET og beskyttelse hvis fundet påkrævet. Dansk politik har på visse områder svære demokratiske forhold at begå sig i, netop fordi.

Hvad der kan undre er, da Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune Ninna Hedeager Olsen deltog i afbrænding af en Lars Løkke Rasmussen dukke, var retorikken mere afdæmpet, ja det var ikke tilknyttet dødstrusler til LLR dukken, der blev ikke rejst tiltale ved denne begivenhed trods Ninna Hedeager Olsen (EL) har indrømmet, at hun var med til at brænde Lars Løkke-dukken af og til dagspressen udtalte citat ” Borgmester om arrangement i familien: Det »plejer« at inkludere »en heks, der er Lars Løkke eller Pia Kjærsgaard«”. 

Det burde normal tænkende ikke gøre ved en begivenhed hvor der er børn til stede, en forsimplet uanstændig indoktrinering af de små.

Ahmed Salem El-Haj har erkendt, at han på rejse til Syrien endte hos Islamisk Stat. Kort tid efter sin ankomst til Syrien optrådte el-Haj på en video sammen med tre andre danske Syrien-jihadister, hvor der blev skudt til måls efter seks navngivne, kendte danskere. 

Bla. tidligere statsminister og generalsekretær i Nato, Anders Fogh Rasmussen, folketingsmedlem Naser Khader (K) og tegneren Kurt Westergaard. Desværre er denne terrorist nu på luksusophold i et af de danske fængsler.

I Mette F. sagen er de anholdte sigtet efter paragraf 113 om angreb på regeringen, hvilket kan give op til 16 års fængsel. 

I LLR sagen er der ingen sigtelser, kun forargelse.

I Ahmed Salem El-Haj sagen er der sigtelser forlandsforræderi under særligt skærpende omstændigheder og risikerer fængsel på livstid, men intet om persontruslen i det omtalte skyderi.

Det er udansk at brænde flag og personrelaterede dukker af, uanset politisk tilhørsforhold. Der bør være en paragraf i straffeloven der sikre dette udanske fænomen ikke sker ustraffet.

Poul Rand, Calvinsvej34, 7000 Fredericia

Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jjpedersen)
1 måned siden

Hvad vil du Poul?

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jjpedersen)
1 måned siden

Nye Borgerlige er “hamrende” udanske og historieløse.