Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Fredericia AVISEN kunne i går fortælle om en mand der havde påkørt et træ på Vejlevej tæt ved Falck. Politiet oplyser her til morgen, at der er tale om en 61-årig mand fra Fredericia, der fik et ildebefindende, inden han så påkørte to træer. Manden har ikke taget alvorligt skade, men blev alligevel kørt på skadestuen til tjek.

Da dette færdselsuheld bliver meldt sætter TrekantBrand afsted mod ulykkesstedet, og da de to brandbiler passerer gennem banegårdstunellen trækker bilisterne til siden. Her trækker en bilist helt ind på cykelstien, hvor han rammer en 47-årig kvinde. Bilisten fortsætter derefter fra stedet uden at give sig til kende, men vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, John Skøtt, fortæller, at det langt fra er sikkert at vedkommende har registreret påkørslen. Kvinden blev kørt på skadestuen til tjek, men der var ingen personskade efter det uheld.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://jyskserviceaps.dk/