Foredrag med Pernille Aarøe Petersen, skoleleder, Fredericia Realskole

Det er nemt at finde ”hullerne i osten”, og ofte er vi selv de bedste til at kigge efter hullerne og finde dem. ”Der ligger altid hundelort på fortovet.” – ”Jeg har SÅ travlt.” – ”Dét kunne have været gjort bedre!”

Vi finder dét, som vi kigger efter. Har vi fokus på fejlfinding, er der altid fejl at finde og rette op på. Kigger vi efter de positive ting, dét der lykkes og solstrålehistorierne, er de der – også på en gråvejrsdag, hvor vi har travlt og bøvler med en svær opgave.

Det fantastiske er, at vi får mere af det, vi kigger efter. Både i vores privatliv og i vores arbejdsliv kan vi træffe valg om, hvad vi retter blikket mod.

Pernille Aarøe Petersen retter gennem små fortællinger fra dagligdag, arbejds- og privatliv lommelygten mod, hvordan vi gennem vores valg af fokus kan få mere af det, som gør os glade og får os til at trives.

Om Pernille Aarøe Petersen

Pernille er 45 år, født og opvokset i Sønderborg, gift og mor til to unge mennesker på 17 og 21 år.

Pernille er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i skoleledelse. Hun har arbejdet på flere frie grundskoler og en efterskole. Siden 2010 har Pernille været ansat på Fredericia Realskole, de første 8 år som viceskoleleder og de seneste to et halvt år som skoleleder.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer