Forside Danmark Det danske E-sport hold Heroic overhaler North

Det danske E-sport hold Heroic overhaler North

DEL
Heroic

Efter vinterens udskiftninger og forårets første turnering, er der rokeret lidt på verdensranglisten for CS:GO. Turneringen CS_summit2 i Los Angeles blev vendepunktet for Heroic.

Astralis er stadig det førende Danske CS:GO mandskab, men nu har Heroic efter deres 4 plads i Los Angeles og en præmiesum på $15.000 USD, overhalet North.

Se verdensranglisten her.

Vi har stadig en dansker på verdens bedste hold, Finn “karrigan” Andersen, som er kaptajn på FaZe holder fanen højt.

Astralis har ikke tilføjet point til ranglisten og er nr 7, men Heroic har netop overhalet North. Heroic indtager 12 pladsen, og North er lige bagefter på 13 pladsen.

Det er fantastisk at vi kan præstere 3 hold på så højt niveau i Danmark. Mon ikke tilgangen af træner Luis “peacemaker” Tadeu kan sende Heroic længere op på listen? Det synes sandsynligt.

StarSeries i Kiev

Næste turnering for Heroic er StarSeries i Kiev 17-23 februar, hvor de i første runde tordner ud mod Cloud9. Samme Cloud9 der på hæsblæsende vis slog FaZe i den sidste Major. Astralis deltager også i Kiev. Mon ikke der skal et mindre mirakel til hvis Heroic sender Cloud9 ud? Cloud9 hvor en af mine favoritter fra Majoren Tyler “Skadoodle” Latham huserer.

Se artikel fra Major her.

Hver mandag bliver verdensranglisten opdateret, vi følger med og kommer med opdateringer når der sker noget spændende med de Danske hold. Det er kun 14 point der adskiller Heroic og North, men set med danske briller håber vi selvfølgelig at begge hold avancerer.

Ligeledes er det spændende at følge kampen om den absolutte top da både Cloud9 og SK er seriøse bud på hold der kan avancere og prøve at ødelægge FaZe´s dominans som verdens bedste CS:GO hold. Men jeg forventer også at Astralis kan komme tilbage på sporet efter deres nye tilgang af Emil “Magisk” Reif. Læs om Emil “Magisk” Reif her.

Vi følger ranglisten tæt og glæder os til de næste turneringer.