Af: Tommy Rachlitz Nielsen. Konservativ spidskandidat til KV21

Ternevej 1, 7000 Fredericia

Der synes at være gået inflation i at udråbe sig selv til borgmesterkandidat. Det er ærgerligt at de personlige ambitioner overskygger at det i virkeligheden bør handle om politik og ikke om titler.

For Det Konservative Folkeparti handler et kommunalvalg om at få mest mulig indflydelse på politikken i Fredericia og dermed på Fredericias fremtid. Vores mål er at Fredericia skal vokse sig større, grønnere, sundere og stærkere på alle fronter og det kræver politisk samarbejde. Derfor ligger vores fokus på politikken, samarbejdet og hvordan Fredericia kommer videre, ikke på titler.

Vi synes i øvrigt at det er vælgerne der skal afgøre hvem der skal være borgmester for Fredericia kommune. Derfor lader vi vælgerne tale den 16. november og tager vi, med udgangspunkt i stemmefordelingen, fat i forhandlingen med de andre partier. Vi ønsker at samarbejde med det eller de partier, der sammen med os vil sikre åbenhed og ordentlighed for såvel borgere som medarbejdere i Fredericia Kommune, og med hvem vi kan få gennemført mest mulig konservativ politik. Det er vigtigt for os at det handler om politik og Fredericias fremtid, ikke om personlige ambitioner.

Derfor håber vi også at debatten kan spores ind på politik og hvordan vi kommer videre med Fredericias udvikling. Der er det en valgkamp bør handle om, ikke hvem der ender med flest kors og bånd og stjerner på som der synges i Admiralens vise.

Det Konservative Folkeparti glæder sig til en god og seriøs valgkamp, med plads til at være uenige, men bestemt også med mulighed for at finde fælles fodslag for at bringe Fredericia videre i en god samarbejdsånd.

God valgkamp.