Niels Bjerre Poulsen gæster Fredericia og analyserer den politiske situation i USA og det højspændte valg.

Retorikken har altid været hård i de amerikanske valgkampe, og fronterne trukket skarpt op. Men atmosfæren om det kommende valg 3. november har vel aldrig været mere højspændt – bl.a. med en kandidat, der på forhånd stiller spørgsmål ved valgresultatets gyldighed og om et værdigt og roligt magtskifte. Aldrig har vi i Europa set på USA med så megen forundring og bestyrtelse som de seneste 4 år, og afventer derfor spændt udfaldet af det forestående valg.

Niels Bjerre-Poulsen er historiker, ph.d. i amerikansk historie og desuden lektor ved Syddansk Universitet. Han er en af de mest vidende om amerikanske forhold og bliver flittigt anvendt som kommentator i medierne. Niels Bjerre-Poulsen gæster Fredericia 19.10.20 kl. 19. Det er ét af flere samarbejdsarrangementer mellem Fredericia Gymnasium, Fredericia Dagblad og Fredericia Bibliotek og foregår på Fredericia Gymnasium.

Niels Bjerre-Poulsen vil give et signalement af den aktuelle politiske situation i USA lige nu, hvor splittelsen i befolkningen aldrig har været større. Han vil fortælle om det amerikanske valgsystem, og hvilken betydning det kan få for udfaldet af valget.

Billetter á 50 kr. kan købes via fredericiabib.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer