Forside Erhverv Destination Lillebælt: Vi elsker cyklister!

Destination Lillebælt: Vi elsker cyklister!

DEL
Cykelvenner Fredericia

Destination Lillebælt elsker cykelister i Lillebælt, vil gerne give dem en rigtig god service. Sammen med 32 virksomheder, VisitLillebælt, VisitKolding, Business Kolding og Business Fredericia har Destination Lillebælt igangsat cykelsatsningen ”Bike Friend”.

Som Fredericia AVISEN skrev om allerede i mandags, er tiltaget lanceret.

Cykling i ferien er populært. En analyse fra YouGov viser, at hver femte dansker vælger cyklen i ferien. Bike Friend ordningen er en gratis ordning til butikker og virksomheder, der gerne vil give cyklister og cykelturister en ekstra service og oplevelse.

Virksomhederne forpligter sig til at give gæsterne adgang til vand, toilet, cykelværktøj og information om cykelruter. Ordningen er blevet udbredt via Interreg. projektet NATURA, som Destination Lillebælt er en del af.

I Fredericia tager virksomhederne godt imod konceptet:

”For os giver Bike Friend god mening. Vi oplever en stigning af cykelturister og vil gerne tilbyde dem en ekstra service, så de bliver lidt længere og kommer igen med familien.” udtaler Teammanager, Kim Ekstrøm, Madsby Parken, Fredericia

Også i Kolding håber virksomhederne på at få mere synlighed som Bike Friend:

”Harteværket er med i Bike Friend ordningen, fordi vi ser en mulighed for at yde vores gæster en ekstra service. Vi har hele tiden haft et ønske om at gøre lidt mere ved vores cykeludlejning, så det her ser vi som en fantastisk mulighed for dette. Det er jo dejligt, at vi kan henvise til andre steder, hvor man fx ved, at cyklisterne kan få luft i dækkene. Harteværket er en del af Hartesløjfen (natursti omkring Værket), så alt hvad vi kan gøre for at gøre oplevelsen på Sløjfen til en bedre oplevelse, er et plus for os, siger Projektchef, Cecilie Røner, Harteværket, Kolding