Forside Fredericia Der tælles på livet løs i Fredericia: Forventes optalt omkring kl. 15

Der tælles på livet løs i Fredericia: Forventes optalt omkring kl. 15

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericianerne var ved stemmeurnerne onsdag, og allerede klokken 20 begyndte det første arbejde med at tælle. Omkring midnat gik tællerne hjem, og er nu begyndt igen.

Der er fuld gang i arbejdet i kælderen på Fredericia Gymnasium. En hel række ansatte tæller på livet løs, for det er nu den lokale del af valget bliver spændende: Er der nogle af de lokale kandidater der skraber stemmer nok sammen til et mandat?

Tællerne er mødt ind omkring klokken otte i morges, hvor de efter en kort introduktion påbegyndte tællearbejdet. Efterhånden som dagen skrider frem begynder bunker hos de forskellige kandidater at tårne op, forhåbentlig da, og klokken 15:00 mødes valgbestyrelsen til et sidste møde om ugyldige stemmer og godkendelse af stemmetællingen.

Vi kan derfor forvente, at der omkring 15:30 vil foreligge et endeligt resultat for valget i Fredericia. Det er dog meget svært for en kandidat at blive valgt alene med et godt valgresultat her i byen, der skal også pæne valg til i de andre valgkredse rundt i Sydjylland.

Følg med på Fredericia AVISEN for de nyeste informationer om valget.

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL