Fredericianerne var ved stemmeurnerne onsdag, og allerede klokken 20 begyndte det første arbejde med at tælle. Omkring midnat gik tællerne hjem, og er nu begyndt igen.

Der er fuld gang i arbejdet i kælderen på Fredericia Gymnasium. En hel række ansatte tæller på livet løs, for det er nu den lokale del af valget bliver spændende: Er der nogle af de lokale kandidater der skraber stemmer nok sammen til et mandat?

Tællerne er mødt ind omkring klokken otte i morges, hvor de efter en kort introduktion påbegyndte tællearbejdet. Efterhånden som dagen skrider frem begynder bunker hos de forskellige kandidater at tårne op, forhåbentlig da, og klokken 15:00 mødes valgbestyrelsen til et sidste møde om ugyldige stemmer og godkendelse af stemmetællingen.

Vi kan derfor forvente, at der omkring 15:30 vil foreligge et endeligt resultat for valget i Fredericia. Det er dog meget svært for en kandidat at blive valgt alene med et godt valgresultat her i byen, der skal også pæne valg til i de andre valgkredse rundt i Sydjylland.

Følg med på Fredericia AVISEN for de nyeste informationer om valget.

http://bit.ly/sofielindelecture