Reformert Menigheds sidste 300 års jubilæumsarrangement bliver det fjerde miniforedrag. Det finder sted søndag den 22. december kl. 14.00 ved mindestenen over Abraham Devantier. Menighedens kasserer Jørgen Honoré Møller vil fortælle historien om Hannerup Skovs tilblivelse.

Abraham Devantiers store mindesten står på en bakketog i Hannerup Skov. Abraham var en af de meget aktive og foretagsomme reformerte mænd, som endda blev kongeligt belønnet. Det som man i dag mindes ham mest for er, at han organiserede beplantningen af de bare bakker i Hannerup.

Alle interesserede mødes ved Fag og Firmas klublokaler på hjørnet ved Hannerup Engvej. Derfra går man samlet op til mindestenen.

Fag og Firma har været så venlige og imødekommende, at de har stillet klubhuset til rådighed for at Menigheden efterfølgende kan byde på gløgg og æbleskiver på stedet, hvor der samtidig vil være mulighed for hyggeligt samvær, og måske en skovtur, som optakt til julen.

Reformert Menighed takker samtidig alle borgere, butikker, politikere, dagspressen og kulturinstitutioner for den fantastiske interesse og opbakning vi har mødt i forbindelse med årets 27 særarrangementer hen over jubilæumsåret 2019.

www.lecture.dk
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer