Som en festlig afslutning på et fantastisk 300 års jubilæum har Reformert Menighed arrangeret en række korte adventsmøder ved fire markante mindesteder for de reformerte. Det første sted var, første søndag i advent, ved huset i Dronningensgade 52, hvor menigheden fra 1719 havde deres gudstjenestelokaler.

Søndag d. 8. december Kl. 14.00, er mødestedet ved obelisken udenfor Nørre Port. Her vil menighedens formand, Peter Honoré, fortælle om de mange reformerte navne som stadig præger familienavne i byen, ikke kun i Reformert Menighed. Oprindeligt reformerte navne som fx Fournaise, Deleuran, Honoré, Devantier, Vilain, Blond og Dufresne, findes både som efternavne og mellemnavne hos rigtig mange slægter. Peter Honoré vil også fortælle historien om baggrunden for opførelsen af det særlige monument, obelisken, som egentlig ikke var den første reformerte obelisk i Fredericia.

Menigheden byder efterfølgende på en varm drik på stedet, hvor der samtidig vil være mulighed for hyggeligt samvær, som optakt til julen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer