Ugens sidste døgnrapport stod vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi for. Han kunne fortælle om forsøg på svindel over telefonen, ild i en dyne og en ukrudtsbrænder, der skulle brænde ukrudt, men i stedet gik der ild i en garage.

Først skal der lyde en opfordring til ikke at lade sig snyde af nummeret 76 24 14 48. Det skulle nemlig være en mand, som udgiver sig for at være politi, og derefter både beder om cpr-nummer og nem-id oplysninger, grundet at man skulle være blevet “hacket”. Henvendelserne vedrørende det mystiske nummer har meldt sig i løbet af de sidste par dage, særligt beboere  fra Fredericiaområdet har været ramt at disse svindelopkald.

Klokken 12.53 måtte TrekantBrand kaldes til Nybogade, hvor der var gået ild i en dyne. Heldigvis slap man med skrækken og fik slukket ilden i dynen, inden den spredte sig til resten af bygningen, men en person bliver kørt af sted med ambulance, grundet mindre forbrændinger og røgforgiftning.

Slutteligt måtte TrekantBrand kaldes til endnu vi en brand, igen i Vejle, men på Bredgårdsvej. Der er tale om en dreng på under 15 år, som har stået med en ukrudtsbrænder, og da det går galt,har ilden taget fat i garagen. Det ender med, at halvdelen  af garagen er brændt.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer