Vi er kun to runder inde i foråret, men nerverne sidder udenpå tøjet i den bidende kulde, hvor der spilles fodbold for tiden.

I regn og slud skal posten ud. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og i fodboldens forstand, så må 3F Superliga-spillerne også ud i noget, som man normalt ikke udsættes for. Angiveligt var chillfaktoren blevet mål til -21 grader, da Brøndby spillede mod AaB, og så kan man altså ikke bebrejde spillerne for ikke at levere et sportsligt output, som de plejer at gøre det.

Flere eksperter var blandt andet ude at kritisere niveauet i opgøret mellem Brøndby og AaB, men når vi har at gøre med faktorer som vejr og vind, der giver ekstreme forhold, så skal vi være glade for, at der bare bliver fightet så blodet det sprøjter. Og netop blodet sprøjter, som sprøjter, er noget vi kan se frem til i foråret, hvor der er en usædvanlig tæt topstrid.

Før forårssæsonen blev skudt igang lå FC Midtjylland på førstepladsen med en bedre målscore end Brøndby, men i de to første spillerunder er der vendt op og ned på det billede så Brøndby nu er i front med et enkelt point. En scoring i sidste sekund af FC Midtjylland mod Randers gør, at Brøndby ikke fik udbygget forspringet til tre point.

Bagfra ligger AGF og lurer og FC København er inde i en stime, der gør, at de også kan vise sig at blive farlige. Det ser ud til, at Jess Thorup i vinterpausen har fået sat skik på københavnerne, men hvordan reagerer de, når modstanderen er topholdene? Det svar har vi ikke fået endnu, og det får vi først at se d. 28. februar, hvor københavnerne møder AGF i Parken inden, at der i de sidste tre spillerunder af grundspillet venter svære opgør, hvis man tager den nuværende form i betragtning. Først venter Brøndby, så kommer FC Midtjylland og slutteligt er det Randers, der pt. er et af de mest formstærke hold i Superligaen.

FC Midtjylland ligner et hold, der er til at tale med pt., og det skal de øvrige hold profitere af for pludselig, så har midtjyderne genfundet deres niveau og i foråret har de ikke en europæisk turnering at se til. Det eneste bump på den vej er Sydbank Pokalen, hvor det ikke er tit, at der spilles kampe, og det kan midtjydernes bredde godt kapere.

I bunden af tabellen er status, at Lyngby har vundet en kamp, men der skal formentlig ske mirakler, hvis både de kongeblå og AC Horsens skal sikre sig overlevelse i 3F Superligaen. Fra Lyngbys placering som nummer 11 er der ni point op til FC Nordsjælland, og selvom FC Nordsjælland har fået en skidt start på foråret, så virker det som utopi, at de går så meget ned med flaget og bliver overhalet af de to bundpropper.

Mens bundduellen ser ud til at være afgjort med nedrykkere, så er spændingen intakt i top, og der venter efter alt at dømme et forår, hvor der bliver slåsset for hver en meter og hvert et point, der har betydning for mesterskabsduellen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer