Dennis Kappel er tilbage i butikken efter fjorten dages lukning. Men butikken skal passes, så derfor er Dennis atter på pinden. Kender man Dennis så ved man, at han ikke er typen der sidder stille alt for længe af gangen. Han er sprængfyldt med gode idéer, og nu skal en af dem ud i verden. Han vil holde en vinsmagning, sammen – men hver for sig. 

“På onsdag d. 8. April vil jeg 20:30 starte en livevideo hjemme fra min egen stue, hvor jeg også har de her fire flasker vin, en hvid, en rose og to røde, som jeg vil smage sammen med folk. Så vil jeg fortælle mine facts, historier og tanker ud fra de her vine. Jeg vil simpelthen holde en smagning, hvor I kan være med hjemme i jeres egen stue”, fortæller Dennis Kappel og fortsætter:

“Måden vi gør det på er, at man køber de fire vine til 300 kroner. Jeg leverer dem direkte til døren, man behøver sket ikke ned i butikken – selvom man altid er velkommen. Det man er nødt til at gøre er, at ringe til mig, skriver til mig på mail eller skriver i kommentarfeltet på facebooksiden, at man gerne vil være med. Så binder man sig for de 300 kroner, der betales via MobilePay. Derudover vil aftenen være en kortere smagning end normalt, det kommer til at tage en time, plus/minus, alt efter hvor lang tid jeg tager om at tale om de fire vine”.

“Men det er for jeres skyld jeg gør det. Det er ikke for min skyld. Jeg gør det for at I kan få et afbræk i hverdagen med både børn og arbejde, så I kan få lov til at få en hyggeaften. Det er jo hele flasker, så man kan sagtens gøre det med den bedre halvdel og nyde det her sammen imens I kan høre på mig. Kom og hver med, lad os prøve at gøre det her sammen – hver for sig, men alligevel samlet”, lyder det afslutningsvist fra Kappel.

Du finder Vinoble Fredericia v/ Dennis Kappel’s facebookside her.

Det er følgende vine der skal smages:

Hvid fra Italien: Miopasso Pinot Grigio

Her er tale om en vin med 100% Pinot Grigio  druer. Den er høstet med håndkraft på vestsiden af Sicilien, tæt ved byen Marsala. Vinen er frugtrig og frisk – og så har den en super dejlig duft af grønne og friske toner.

Rosé fra Frankrig: Brume Rosé 

Det er en vin der er frisk og velsmagende. Den er lavet af 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot, hvilket giver en skøn blanding. Det er en perfekt vin til aperitif eller sammen med sommerens lette og friske retter.

Rød fra Italien: Miopasso Appassimento 

Vinen er produceret af en finpudset blanding af friske og tørrede Nero d’Avola druer, der er dyrket imellem områderne Gela og Vittoria på Sicilien. Farven er dyb purpur-rød, og den har en meget intens bouquet af tørrede fruger, røde bær, peber, nødder og krydderier.

Rød fra USA: Jacuzzi Zinfandel

Jacuzzi familiens Zinfandel drue kommer fra det eftertragtede Lodi område, hvor de varme dage og kølige nætter har modnet Zinfandel druer til perfektion i over 100 år.

Druerne kommer fra 11 fantastiske Zinfandel vinmarker. I udvælgelsen af druer er den primære fokus på harmoni, tidlig drikkelig og en elegant struktur.

Vinen skænker dig en blød kompleksitet med smidige taniner, der blander sig godt med smagen af brombær, kirsebær mixet med krydrede noter, og afslutningsvis vanilje.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer