Fredericia AVISEN kunne i sidste uge fortælle, at Blikfang Optik fortsat holder åbent som en del af det kritiske beredskab. Som en del af dette tilbyder Per Skov og hans team at køre ud til kunderne, fixe deres briller og aflevere dem igen – uden fysisk kontakt og smittefare.

“Det er vigtigt at vi har styr på hygiejnen. Vi har heldigvis en masse sprit, så vi kan passe vores arbejde på betryggende vis. Vi sender ikke briller afsted hvor der ikke er afsprittet. Vi har mulighed for ved hjælp af bussen her at gøre det folk har brug for”, forklarer Indehaver Per Skov og fortsætter:

“Vi kan hjælpe folk hvis de er kommet galt afsted med deres briller, eller hvis de måske bare trænger til at få dem strammet og justeret lidt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hjælper folk, men vi vil også gerne have at de hjælper os. Det er en ydelse vi sælger her. Vi gør ovenikøbet det, at vi inkluderer et gavebevis på en synsprøve, der normalt koster det samme som et besøg af den smittefri brillebus. Når verden bliver mere normal inviterer vi folk ind for at indfri den synsprøve, så på den måde er det ikke en overpris. Det er med til at give os lidt smør på brødet nu, og hjælpe mennesker der måske ellers ikke ville få den hjælp de havde behov for”.

“En del af vores kolleger lukker ned, enkelte har en eller anden form for nødberedskab. Vi tillader os så at være et nødberedskab for en større gruppe af mennesker, fordi vi har faciliteter som mange andre ikke har. Men det er under hensyntagen til, at der ikke skal være nogen risiko for nogen”, supplerer han.

Hvordan foregår det?

“Det fungerer ved, at man bestiller på vores facebookside eller vores hjemmeside. Man betaler via MobilePay, så ringer jeg op og så finder vi ud af det derfra. Vi kører hen til boligen, folk har lagt deres briller ude foran døren i en pose. Så henter vi dem, putter dem i rensebad, varmer, strammer og retter. I nogle tilfælde hvis folk har knækket deres briller har vi et stort udvalg af brillestel med, som vi kan finde ud af om kan bruges. Der kan vi kommunikere på telefonen, man kan sende dem ind til prøvning. Det er en anden måde at vejlede på, men vi har faciliteterne til det. Når vi har gjort det, så putter vi de afsprittede briller i en pose og hænger dem på døren”, forklarer indehaver Per Skov.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer