På FC Fredericias træningslejr i Tyrkiet er der mange forskellige hold på hotellet, hvor vi bor. FDC Vista er det ene hold, og de har været et af samtaleemnerne ved bordet, når vi har spist.

Hvem er det der hold med de røde trøjer? Ja, det er vi blevet klogere på nu efter at have spurgt os frem og undret os lidt, da det var en blanding af en del afrikanere og nogle europæere .

En Google-søgning gjorde os ikke meget klogere på hvor holdet er fra, da det ikke er en særlig stor klub og derfor ikke har en informativ side på fodboldportalen Transfermarkt og heller ikke er at finde på Wikipedia.

FDC Vistas bus under deres ophold i Tyrkiet.

Når man søger på navnet FDC Vista står der Gelendzhik og der har vi den geografiske del af navnet. Gelendzhik ligger i Rusland nær byen Krasnador og det estimineres, at der i 2018 boede 76.830 indbyggere i byen.

Men hvad laver de så i på Sensitive Premium Resort & Spa? Det lyder mærkeligt med et totalt ukendt russisk hold, der kun har to registrerede spillere på Transfermarkt, men svaret er ret simpelt efter at være blevet klogere på sagaen om det russiske hold.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Det er Jerome Solamito, som ejer klubben, men hvem er han så? Jo, det er ret simpelt. Det er elitedelen af Fremad Amagers ejer, og da Fremad Amager også er på hotellet, så giver det faktisk rigtig god mening.

Fremad Amager skal være her i alt 14 dage og har fire kampe på programmet, og der byttes derfor rundt internt på de to hold for at fylde hinandens holdkort ud. Samtidig får Fremad Amager muligheden for at se potentielle nye spillere på tætteste hold.

Og det er lige nøjagtigt hvad der er tilfældet. D. 3. februar sikrede Fremad Amager sig Momo Fanye Toure, der er en 18-årig angriber fra Guinea, og han er kommet til klubben fra netop Vista.

Efter at have talt med en af Vista-spiller har det vist, at de fleste afrikanske spillere på Vistas hold er spillere fra Guinea, der er hentet til den russiske klub, som er i Tyrkiet med deres U17 og U19-hold. Under Vistas ophold i det tyrkiske møder de blandt andet Randers U19, Vejle U19, Vejle U17 og FC Roskilde U17.

Dermed blev vi klogere på Vista, der viste sig at være en russisk forbindelse til Fremad Amager.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer