På Vendersgade 18 ligger Heiny Bags. Fredericia AVISEN tager et smut forbi butikken, for at høre om deres perfekte julegave til konen eller manden.

I det jeg træder ind i butikken, bliver jeg meget inspireret af alle de flotte tasker der er. Der er ikke kun tasker bliver solgt hos Heiny Bags, det er også sko fra mærkerne Guess og Tiger of Sweden – varer som er populære i butikken.

Sko fra mærkerne Guess og Tiger of Sweden. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN. 

Jeg kommer i snak med den meget søde og smilende ejer Heidi Jespersen, der har været ejer af butikken i 3 år. Heidi er meget glad for deres nyhed i butikken. Den lille fine pjuskede taske, som er blevet eftertragtet hos kvinderne. Tasken kan både bruges til fest, men også som en almindelig hverdags taske, fortæller Heidi.

Tasken. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN. 

Meget hurtigt går snakken fra tasken, over til de nyeste sko som butikken har fået. Både Heidi og jeg er positive over skoene – de er både elegante, men også smarte på en gang. 

Nyhed i butikken, skoene. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN. 

Den perfekte gave til konen og manden 

Begejstringen af skoene og den lille fine taske, går over til hvilken julegaver der er de perfekte til konen og manden. 

Den perfekte gave til konen er de lækre Bum Bags, som Heiny Bags butikken har en del af i butikken, og i forskellige mærker. Der de lidt klassiske, som er fra Hugo, også er der det lidt mere rå look Bum Bags. 
Heidi fortæller, at når manden kommer ind i butikken for at købe gaven til konen, kommer de for det meste ind og har allerede planen om at de skal have en Bum Bag med hjem, men hvor de i butikken kun hjælper med at finde den rigtige farve eller det rigtige mærke. 

”Men når så konen kommer ind for at købe gave til manden, så anbefaler vi altid vores læder mapper, eller vores crossover tasker. Det er meget populært”, fortæller Heidi Jespersen. 

Rå look, bum bag. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN 

Åbent den 22 & 23 december

Deres imødekommenhed i butikken stråler ud af personalet. Man kan virkelig mærke at de vil hjælpe alt og alle. 

”Mange af vores kunder roser os altid for vores åbenhed. De takker altid for at vi hjælper dem med at finde den rigtig varer. De går aldrig utilfreds herfra”, fortæller Heidi Jespersen. 

Heidi fortæller også at de i butikken har åbent den 22 og 23 december til kl 16:00. 

”Vi holder åbnet, fordi der er altid lige nogen som mangler at købe nogle gaver. Vi har åbent til kl. 16:00, men hvis jeg kan se der strømmer folk til butikken, så holder jeg selvfølgelig åbent til kl. 17:00”, fortæller Heidi og smiler efterfølgende. 

Så har I ikke nået at købe jeres sidste gave så tag til Heiny Bags og få købt de sidste gaver. 

Tak for besøget! 

www.perhaps.dk
Annonce