Det var ikke blot en enlig svale, at FHK vandt over GOG. Det beviste søndagens opgør mod Ribe-Esbjerg, der fik at mærke, at den nye dreng i klassen er kommet i Primo Tours Ligaen for at blive.

Nede 9-13 midt med ti minutter tilbage af første halvleg. Det lugtede ikke ligefrem af point til FHK i gårdagens kamp mod Ribe-Esbjerg, men så tog fanden ved Emil Tellerup og Kristian Stoklund og FHK endte med at spille 29-29.

Tellerup storspillede som mod GOG, og Stoklund sendte det ene mål ind efter det andet, samtidig med at publikum hujede og hajede som gjaldt det Danmarksmesterskabet.

Ribe-Esbjergs dyrtindkøbte stjerner blev pareret ud af den svenske forsvarsklippe Jesper Lindgren, og så var der ellers tro på tingene for FHK, der kun har tabt én divisionskamp i thansen ARENA i halvandet års tid.

Ser man bort fra Tellerup har profilerne været skiftende for FHK i sæsonens hidtil tre kampe, og det er både en fordel og ulempe. Fordelen er helt klart, at man kan ikke kan forberede sig på om det er Rune Schrøder, Kasper Young eller Kristian Stoklund. Stoklund havde inden kampen mod Ribe-Esbjerg noteret sig for seks mål i to kampe, hvoraf de fire var på straffekast. Derfor var Stoklund næppe noget tema i Ribe-Esbjergs taktiske træning.

Ulempen ved, at man ikke kan regne ud hvem der præsterer er, at FHK’s trænerstab ikke på forhånd har et sikkert kort, som man ved man kan regne med hver gang. Hold som GOG og Ribe-Esbjerg har Lasse Møller og Nicolai Nygaard, som man kan regne med scorer fra fem mål og opefter, og den type har FHK ikke i den nuværende trup.

På dage, hvor spillet ikke kører, er det nødvendigt at have en kontinuerlig målscorer, og mon ikke også FHK får det på sigt, men lige i den her sæson skal FHK sørge for, at en eller flere spillere rammer dagen på skift.

Når alt det er skrevet er det en rigtig flot præstation af FHK i de første tre kampe, hvor man nu er noteret for tre point og potentielt kunne have stået med fire. Det vidner om, at den nye dreng i klassen er kommet for at blive.

https://www.eventc.dk/events/