Det var en længeventet nyhed, Audi Fredericia i weekenden kunne præsentere til deres åbent hus-arrangement, Audi Days, på den nye udgave af bestselleren Audi A4. Det kunne ses på besøgstallet, da det hele blev gjort op søndag eftermiddag. Hele 1200 gæster havde langt vejen forbi showroomet i Fredericia for at få et glimt af den nye model og en tur bag rattet.

– Det var meget positivt, at vi havde så mange besøgende. Der er ekstremt stor interesse for den nye Audi A4, og de 1200 gæster er flere, end vi normalt ser til vores Audi Days. Det var tydeligt at se, at mange har været spændt på at se og køre den nye Audi A4, forklarer Michael Rand, salgschef hos Audi Fredericia, der mærkede interessen hos både familier og erhvervssegmentet, hvor modellen er en meget benyttet firmabil.

Lever op til forventningerne
Audi A4 er et af flagskibene hos den tyske bilproducent og generelt en model, der har nydt stor succes hos de danske bilkøbere, siden den første udgave kom på vejene midt i 90’erne. Den nyeste model har også fået god kritik af de danske motorjournalister, og det har været med til at øge interessen og forventningerne, fortæller Michael Rand. Heldigvis lever weekendens hovedperson op til de behov, der findes hos Audi Fredericias kunder.

– Vores kunder er meget begejstrede. Nogle af de steder, hvor den gamle Audi A4 var lidt udfordret, eksempelvis med pladsen på bagsæderne, lever den nye op til kundernes forventninger og behov. Derudover er kunderne overrasket over kvaliteten, og især hvor støjsvag den er, når de prøver en tur bag rattet, siger Michael Rand og uddyber.

– Den nye model ligner en Audi A4, men når man kommer tæt på, er den fornyet alle steder. Der kunne vi i weekenden se, at kunderne var helt henne og nærstudere alle de nye detaljerne rundt omkring på bilen. Bilen sælger sig selv bedre, end vi kan, forklarer han.

De første 12 Audi A4’ere er i weekenden blevet solgt i Fredericia-afdelingen, men Michael Rand forsikrer, at de stadig har masser af biler til prøvekørsel, så interesserede kan lægge vejen forbi og få en længere prøvetur og lære den nye A4’er at kende.