Det er råkoldt udenfor, så Fredericia AVISEN søger læ hos Din Tøjmand Seiersen, hvor Henriette har småtravlt denne eftermiddag, hvor vi besøger hende. Travlhed kommer der også i den kommende tid, hvor hun forventer at lange en masse mønstrede og ternede ting over disken.

Der er en bidende kulde for tiden. Flere og flere vælger at gå ind i butikker for at få varmen, og samtidig benytte lejligheden til at få købt julegaver.

Men hvad skal man egentlig købe, når det kommer til? Fredericia AVISEN allierede os med Henriette Sejersen. Henriette er optaget af en kunde, da vi kommer ind i butikken. Imens går vi og venter, efter noget tid, da Henriette er færdig med kunden, kommer hun og siger: “Jeg har set dig”, med et smil.

Det er ved at være juletid, og Henriette ved godt, hvordan tøjet skal smøges op til jul, og hun finder derfor dette års juletrends frem.

Det stribede look og ternede look er oppe i tiden på både blazere og skjorter. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det bliver lidt ved traditionerne med en skjorte og en blazer. Det er meget oppe i tiden med, at det gerne må være med mønster. Der må gerne ske noget på både skjorten og blazeren, så det ikke bare er den klassiske ensfarvet,” siger Henriette til Fredericia AVISEN og går over i en helt anden tøjgade.

“I de seneste år er det blevet meget populært med pyjamas-hyggebukser med en løs t-shirt til. Det er sådan noget rigtigt hygge at have på, og det køber mange. Vi sælger også klassiske pyjamaser i hele sæt – det er ved at blive moderne igen,” fortælle Henriette.

Det er koldt udenfor, og vi begynder derfor at snakke om overtøjet og hvad der trender der.

Forskellige varianter af uldfrakker. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Vi bliver i den ternede del. Vi sælger en del uldfrakker med tern, men der er også den klassiske grå og sorte, der er helt enkel og som er populær,” forklarer Henriette, der også har noget at varme hænderne på i den kolde tid:

“Vi har nogle lækre skindhandsker, og så har vi også et par i hjerteskind, som er dejlige at have på. Med kulden følger der også et behov for et halstørklæde, og her er det meget, hvad der lige matcher jakken, som man skal have på,” udtaler Henriette og slutter:

En julestrik er stadig oppe i tiden. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Den klassiske julestrik er også et hit, og den er faktisk ikke særlig dyr. Vi har den i flere forskellige varianter. Man kan få en i lækkerkvalitet til 300 kroner hos os,” lyder det fra Henriette Sejersen.

https://www.facebook.com/mrhoejer/ Annonce