Den lokale Håndbold spiller Peter Nielsen havde været på knæ for Pernille og hun sagde ja, det resulterede i et bryllup holdt i Gauerslund kirke lidt uden for Fredericia lørdag den 15/09-2018 kl 14.00.

Som forventet sagde Pernille og Peter ja til hinanden i den smukt udsmykkede kirke, da dørene blev åbnet og brudeparret skulle fra kirken som mand og kone ventede der en stor overraskelse.

Synet der ventede Peter og Pernille, da de kom ud af kirken. Foto: Mille Skovbølling, Fredericia AVISEN

FHKs holdleder, Finn Munk, havde organiseret et espalier bestående af mange af Peters holdkammerater fra Fredericia Håndboldklub samt mange fra den trofaste fanklub, HK Ultras. Alle stod med håndbolde i hånden og dannede en smuk bue som Pernille og Peter Nielsen gik igennem, tæt fulgt af alle gæsterne inde fra kirken. Det var et tydeligt rørt par der stillede sig op og tog imod de mange lykønskninger fra de fremmødte. Der blev også givet gaver af Lars Skytte på vegne af Fredericia Håndboldklubs bestyrelse samt en gave fra alle holdkammeraterne og også HK Ultras havde en gave med til det nygifte par.

Det nygifte par. Foto: Mille Skovbølling, Fredericia AVISEN

Der var blandt gæsterne også kommet nogle fra Peter Nielsens håndboldtid i Norge, hvor han har spillet i Runar. Jeg fik hilst på Peder Trevland og hans kone Camilla Trevland, der havde iklædt sig traditionelt norsk festtøj i dagens anledning. De stillede sig beredvilligt op til et foto.

Peder og Camilla Trevland. Foto: Frank Halvor Jensen, Fredericia AVISEN

Efter risene var kastede steg det nygifte par ind i en smukt dekoreret Porsche, naturligvis med de obligatoriske dåser fastspændt bagpå. Inden de kørte måtte Peter lige ud af bilen med champagneflasken som han behændigt åbnede med en sabel.

Peter og Pernille blev hentet i en Porsche. Foto: Mille Skovbølling, Fredericia AVISEN

Stort tillykke Peter og Pernille.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det