Den Lille Landssoldat, der er en secondhand-store butik slog dørene op i maj. Siden er det gået stærkt, og nu udvider butikken åbningstiderne om onsdagen, og det blev markeret med et event sidste onsdag.

Den Lille Landssoldat er blevet taget godt imod siden åbningen, og succesen har nu betydet, at de har valgt at udvide åbningstiderne om onsdagen så butikken nu lukker klokken 20:00.

Det blev markeret sidste onsdag, hvor der blev holdt “Light night event” i samarbejde med børnebrandet PumpDeLux.

Foto: Privat

“Det er første gang, at vi har holdt sådan noget, og det gik rigtig godt. Vi fik gjort opmærksom på, at vi holder længere åbent om onsdagen. Jeg synes, at det var positivt,” siger indehaver Andrea Skjelmose til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvorfor butikken fremover kommer til at holde længere åbent:

“Det er for at ramme dem, der arbejder på skæve tidspunkter. Der er nogle, som også gerne vil ud i butikken, når børnene er puttet, og så er det også for imødekomme dem, der skal sætte en stand op. Vi hører ofte fra kunder med en almindelige arbejdsuge, at det er svært at få passet ind i de normale åbningstider, når man skal sætte en stand op. Det vil mange gerne gøre uden børnene, og der er derfor større sandsynlighed for at nå det, når vi holder længere åbent. Vi har derudover kunder fra andre byer, som vil få bedre tid til at komme forbi, når vi holder længere åbent.”

Foto: Privat

Hvordan har tilbagemeldingerne været?

“De var positive. Nu var det sidst på sæsonen med release på PumpDeLux, folk var begejstret og vil gerne komme næste gang. Vi har fået sat det i kalenderen, og aftalt at de kommer dagen efter næste release,” siger Andrea og fortæller, at det endnu ikke er fastlagt, hvornår PumpDeLux har næste release.

Siden åbningen er det gået stærkt for Den Lille Landsoldat, da kunderne har taget godt imod konceptet.

“Det går rigtig godt. Vi bygger hele tiden stande løbene, og pt. er vi fuldt booket på børnestandene, og har en damestand ledig. Jeg synes, at det er gået over al forventning, og folk har virket begejstret for det,” siger Andrea

Andrea fortæller, at det ikke kun er fredericianske kunder, der tager vejen forbi second hand-butikken på Vejlevej.

Foto: Privat

“Vi har haft en inde i butikken fra Bornholm. Vedkommende havde set en Instagram-reklame, og havde planlagt sin tur herover efter at besøge os. Vi har også kunder fra Aarhus, Aalborg og Sønderjylland, og vi har sågar haft tyske turister på besøg. Det er helt vildt fedt,” siger Andrea.

Hidtil har der kun være børne- og damestande hos Den Lille Landsoldat, men det seneste skud på stammen er, at der nu åbnes op for teenagerstande.

“Vi har fået efterspørgsel på at ramme hele aldersgruppen fra baby til voksen, så vi har valgt at imødekomme efterspørgslen,” slutter Andrea.

Læs mere om Den Lille Landsoldat ved at klikke her.

http://www.fcfredericia.dk