I maj 2019 slog Den Lille Landsoldat dørene op på Vejlevej 50A i Fredericia. Nu er der gået to år med butikken, der har budt på udvikling, men også to nedlukninger.

Da Den Lille Landsoldat slog dørene op var det med snorreklip og en åbningstale fra den daværende borgmester, Jacob Bjerregaard. Det var en festens dag, hvor mange interesserede slog vejen forbi den nye butik. Lørdag var igen en festens dag, da butikkens to års fødselsdag blev fejret.

Charles Gudmundson stod klar ude foran butikken med popcorn til dem, der lystede. (Foto: AVISEN)

Selvom håndsprit, visir, mundbind og afstandskrav er blevet en del af dagligdagen, så var der gang i festlighederne indenfor de rammer, som situationen tillader det. Ude foran butikken var det muligt at forsyne sig med slush ice og popcorn, og inde i butikken var der kage til de fremmødte kunder. 

Inde i butikken havde indehaver Andrea Skjelmose og hendes team travlt med at betjene kunderne, men i en kort ledig stund talte vi med Andrea, der så tilbage på de to år, som er gået.

– Det føles som om det var igår, at vi åbnede op for første gang, men der er sket meget på de to år med udviklingen, og så har vi været lukket ned to gange, siger hun og kommer ind på, hvordan butikken er blevet taget imod:

– Vi er blevet taget godt imod. Der er stadig nogen, der mangler at finde ud af, at vi eksisterer, så det tager lidt tid at få ud, men vi har mange gengangere og folk fra hele landet kører for at komme ind i butikken, siger Andrea.

Mange kunder lagde vejen forbi Den Lille Landsoldat. (Foto: AVISEN)

Den Lille Landsoldat oplever, at de har en bred skare af kunder. Det er alt lige fra fredericianer til nordjyder, og det er der en særlig grund til.

– Det er via sociale medier, at det sker. Vi bruger søgeinteresser og rammer forskellige på den måde. Vi oplever, at hvis folk følger os, så hvis de skal i nærheden af Fredericia, så sørger de for at komme forbi os. Vi har også sendt ting til Bornholm, siger Andrea.

Sidste år forår lukkede Den Lille Landsoldat ned for første gang pga. Covid-19, og efter genåbningen igen samme år, så kom der en ny nedlukning.

– Det har været hårdt og det er især den uvished der har været, men til gengæld når vi har åbnet op, så har folk været gode til at bakke op og så føler vi derfor, at vi har har været savnet og det er fedt, siger Andrea.

De to år er fløjet afsted for Andrea og teamet. (Foto: AVISEN)

Hvad byder fremtiden på?

– Jeg venter mig en lille ny, så inden længe går jeg på barsel, men når jeg skal på barsel, så tænker jeg, at pigerne her hovedsageligt står for driften og så tager vi næste skridt, når den tid kommer, siger Andrea.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer