Fredericia AVISEN var et smut forbi til åbningen af den nye sandwichbar, BarZiska i Vendersgade. Den unge ejer Franziska Nielsen er stolt, glad og udviklingsparat. Nu skal Fredericia have en fed New Yorker-cafe.

BarZiska Menukort. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

BarZiska har lækre sandwich med brød Hjertebageriet i Vejle. Dertil kommer, at man også kan laktosefrit brød fra Emma Bageriet.

Ud over sandwich laver Franziska også lækre shakes med friske bær og juice; til dem der måtte ønske en lidt mere fed shake, kan der laves en med mælk, kakao og banan. Derudover laver Franziska også hjemmelavet müslibar, og Raw Bites som smager lidt som romkugler.

Menukort over drikkevarer hos BarZiska. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Alt i BarZiska er hjemmelavet her. F.eks. vores dressinger og syltede rødløg. Det skal smage godt, når det ender i vores sandwich”, fortæller Franziska Nielsen.

Den stolte ejer glæder sig til at se, hvordan BarZiska vil udvikle sig i fremtiden, og glæder sig til at se, hvordan fredericianerne tager imod hendes sandwichbar.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Vi mangler lidt en en fed cafe a la en New Yorker café, hvor man kan se udefra, at der er barstole af træ og et råt look. Det har mine søde håndværker hjulpet mig med at lave”, afslutter den glade og smilende ejer Franziska Nielsen at sige. Se en film med Franziska her:

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792

Køb billet her