Rytmisk sammenspilsaften på Den Kreative Skole er en hyggelig tilbagevendende tradition, hvor musikskolelærerne samler deres elever i små bands.

Alle forbereder nogle numre, og på selve aftenen samles eleverne i bands for første gang. Efter en kort øvning, slås dørene op for publikum. Vi spiller med hinanden, for hinanden og for alle jer andre. Konceptet er derfor en hyggelig og uformel aften, hvor glæden og umiddelbarheden i musikken er omdrejningspunkt – og det kan mærkes!

Som noget nyt, rykker den rytmiske sammenspilsaften ned i Tøjhuset.

”Det er fedt at komme ud af musikskolens trygge rammer, og melde os på banen, som en del af kulturudbuddet i Fredericia kommune” udtaler musikskolelærer Mathias Maagaard Gregersen, som koordinerer sammenspilsaftenen. ”De unge skal ud og mærke, at musik er noget, der kan foregå i fuld offentlighed uden at det er “farligt” eller grænseoverskridende. Det er samtidig vigtigt, at musikken bliver en social oplevelse, hvor man mødes på kryds og tværs, og uden at man behøver at øve sig i 10.000 timer, for kunne spille musik sammen” slutter Mathias Maagaard Gregersen.

Så kom til en dejlig aften i Tøjhuset og hør nogle af Den Kreative Skoles dygtige musikelever gi’ den gas. Dørene åbnes kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer