Fæstningsbyen skal forsvares af FC Fredericia, der kommer under beskydning fra Søhøjlandet, hvor Silkeborg IF drager fra for at komme til Monjasa Park tidligt onsdag aften.

Det er ikke David mod Goliat, selvom det er NordicBet Liga-mandskabet FC Fredericia mod Alka Superliga-mandskaet Silkeborg IF. Fæstningsdrengene møder en kaliber af modstander, der på papiret ikke er på samme højde, som hold FC Fredericia allerede har ekspederet ud af DBU Pokalen.

AGF og AaB fra Superligaen har FCF allerede sendt ud, og derfor kan man godt tillade sig at have forventninger til, at fredericianerne i hvert fald ikke blive totalt overmatchet. Men hvordan reagerer Jesper Sørensens tropper? Fredericia summer af fodbold, og der er en hype, der er sjældent set. Der er store forventninger, som hviler på de fredericianske spillere, og det er ikke til at vide, hvordan de reagerer.

Salget nærmer sig de 4.000 solgte billetter, og dertil kommer salget, når billetboden slår dørene op klokken 16:00. Derfor er det en rigtig god idé at komme tidligt på Monjasa Park i aften. Stadion kan i alt rumme 5.501 tilskuere, og der kommer derfor rigtigt stort pres på indgangene.

Silkeborg har allerede ladet op til pokalbraget. De sparede spillere i stor stil i Superliga-kampen mod Hobro. Her var der roteret godt og grundigt fra Peter Sørensens side, og flere markante spillere blev sparet. Heriblandt det offensive omdrejningspunkt Vladimir Rodic. Dertil kommer det, at Silkeborgs trup er stort set skadesfri. Det er kun brasilianske Alex, der meldes de for silkeborgenserne. Dermed kommer Silkeborg-mandskabet med profiler som Dennis Flinta, Casper Sloth, Jens Martin Gammelby og lejesvenden Gustaf Nilsson.

Til gengæld er der også gode tide at spore for FC Fredericia. Profilerne Mads Eriksen og Anders Hovlad fik sig et hvil mod Nykøbing Falster, ligesom den spanske stopper Piscu sad over med karantæne. Dermed er der nærmest frit valg på alle hylder for FC Fredericia-træner Jesper Sørensen forud for braget, der fløjtes i gang klokken 17:30.

Annonce