I tre år har Murat og Sevil Özsinlak drevet Den Gyldne Ovn i Gothersgade. Det fejrer de med et tilbud d. 1. september.

Morgenkunderne er dukket op. Bag disken står Sevils søster, Eda, og smiler til de glade kunder, der trofast kommer forbi Den Gyldne Ovn hver dag. I dag har kunderne taget plads inde i caféen, hvor der bestilles kaffe og morgenmad. Eda tager sig af bestillingerne bag disken, og ude bagved knokles der hårdt for at lave maden, som kunderne skal nyde.

I et kort hul mellem bestillingerne talte vi med Eda om de tre første år med familien Özsinlak som ejere af Den Gyldne Ovn.

“Det er gået supergodt. Vi har fået skabt en stor kundekreds, og det håber vi fortsætter i de næste mange år. Vi er glade for, at det er som det er nu,” siger Eda.

I baggrunden står en kunde. Han udbryder: Er der allerede gået tre år? Eda kommer med et bekræftende ja, og fortsætter samtalen med os.

Et af de helt store temaer i år har været corona. Det kunne man også mærke hos Den Gyldne Ovn, men caféen er kommet godt igennem det.

“Vi var, som de fleste andre, lidt ramte, men vi havde valgt at holde åbent. Vi måtte ikke have kunder herinde, og derfor valgte vi at lave takeaway, og det bakkede vores stamkunder rigtig godt om,” siger Eda.

I anledning af Den Gyldne Ovns fødselsdag har de valgt at lave et tilbud. Den populære bygselv burger, der normalt koster 69 kroner, kan fås til 59 kr. d. 1. september.

“Den er meget populær normalt, og derfor har vi valgt at lave et tilbud på den,” siger Eda.

Der brygges mere kaffe, og flere kunder kommer til. Vi forlader derfor Den Gyldne Ovn igen, og ønsker dem tillykke med de tre år.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer