Forside Erhverv Den gamle lægeklinik i Erritsø er solgt: Køber vil leje de enkelte...

Den gamle lægeklinik i Erritsø er solgt: Køber vil leje de enkelte rum ud

DEL

Den gamle lægeklink på Erritsø Bygade 81 er blevet solgt, og køberen er ægteparret Martin og Heidi Nygaard Christensen. De ser muligheder for at udleje rummerne i bygningen til forskellige former for behandlere eller lignende.

Bygningen er i alt 400 m2, og Martin ser gode muligheder for at leje de enkelte rum ud til forskellige behandlere inden for eksempelvis zoneterapi, massører, kiropraktorer mv., men der er også mulighed for at leje et større areal.

“Jeg har fået lavet en betinget købsaftale. Det vil sige, at jeg skal sørge for at få lejet det ud til noget. Lokalet er i forvejen indrettet med små klinikker, så der er muligheder for at have eksempelvis en foddame og massør som lejer i lokaler,” siger Martin Nygaard Christensen til Fredericia AVISEN og oplyser, at han allerede er i dialog med mulige lejere:

“Jeg har fået et par henvendelser, hvoraf den ene er massør. Hvis der nu kommer en massør ind, så er det meningen at de øvrige lejer skal have en form for synergi med massøren, så vi ikke kommer over i en helt anden boldgade.”

Martin Nygaard Christensen ser mange muligheder med det gamle lægehus, og har flere planer alt efter, hvilken form udlejere, der kommer.

“Der kan være i alt syv udlejere med de lokaler, der er. Alternativt kunne eksempelvis en advokat leje sig ind og så kunne den anden halvdel være en revisor, så der vil være en synergi effekt. Der er rigtig mange muligheder, men jeg ved, hvis det skal lykkes, så skal jeg ud over stepperne,” udtaler Martin Nygaard Christensen.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL