Forside Fredericia Den Engelske Pub hylder Three Lions

Den Engelske Pub hylder Three Lions

DEL
finalen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Den Engelske Pub det ligger ligesom i navnet her brænder de altid for Premier League. Det har været lang tid siden at England har præsteret noget så nu skal den have fulde gardiner i aften.

Fredericia AVISEN besøger Den Engelske som er i festhumør, og i særdeleshed ved det umulige at England kan se frem mod en finaleplads. Hele England forventer altid at deres nationale Three Lions vinder alt, men ofte bliver sendt hjem tidligt i alle turneringer. Men nu er chancen her og den markerer Den Engelske.

Peter Lindvig smiler stort da vi kommer ind ad døren. Han ser meget frem til i aften hvor endnu et af de store slag for England skal stå. Den Engelske Pub er dedikeret Premier League, og de fleste stamgæster er dedikerede fans af en engelsk fodboldklub.

I aften forventer Peter dog ikke den rivalisering der ofte er når to engelske klubber tørner sammen, de er alle samlet som en.

“Der bliver ligesom skabt et sammenhold hvor alle står sammen. Alle kommer i deres klubtrøjer, men der er ingen rivalisering – for når der er VM holder de med England” fortæller Peter, der selv har holdt med England hele sit liv:“Når ikke Danmark spiller så er England mit hold. Jeg har altid holdt med England”.

Football is coming home

Alle lande har hver deres sang når landsholdet er til slutrunde. Her går nogen af sangene igen og igen fra slutrunde til slutrunde. En af dem er ‘Football is coming home’ der for englænderne svarer til hvad Re-Sepp-Ten er for danskerne.

“Det er en fantastisk sang. Den kom i ’96 og lige præcis der spillede de med et kanon hold på hjemmebane. Igen tabte de til tyskerne, og igen på straffe. Det er den ultimative engelske fodboldsang” fortæller Peter.

Konkurrencer og fuldt fokus på VM

Når der fløjtes op i aften vil der være VM på alle skærmene på Den Engelske. Der bliver skruet lidt ekstra op for lyden så stemningen bliver helt i top.

For at krydre aftenen yderligere vil der blive afholdt en række konkurrencer hvor man blandt andet kan vinde Carlsberg VM-trøjer og Carlsberg gavekort.

DEL