På en råkold påskedag slog Fredericia AVISEN et smut forbi den populære pub, Den Engelske. Planen var at snakke om påskeøl, men til vores store overraskelse var det ikke at finde. I stedet tog vi en snak om de mange der vender hjem i påskeferien.

Da vi kommer ind af døren på den hyggelige pub på hjørnet ved Ryes Plads bliver vi mødt af en storsmilende Emil i baren. Han beklagede manglen af påskeøl, når du det var det vi kom for, men i stedet fortalte han om nogle af de andre lækre øl man kan få på Den Engelske i Fredericia.

Det helt nye er deres eksklusive hane, hvor en ny øl netop er kommet til. Det er en øl fra det norske mikrobryggeri Ægir, der leverer en eftersigende fantastisk fadøl, som man nu kan prøve hos Den Engelske.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN
Folk har tid til at nyde en god øl

Når nu Den Engelske ikke har påskeøl, måtte vi finde noget andet at snakke om. Det er dog ikke særlig svært, for pubben var stuvende fuld – selv på en tidlig eftermiddag.

Artiklen fortsættes efter annoncen

“Vi kan i høj grad mærke at det er påske. For det første kommer der flere forbi. Men folk kommer også tidligere – og bliver længere. Det er som om folk har tid til at nyde de gode øl” siger Emil bag baren.

Udvalget af gode øl er også stort, hvis man skal tro Emil i hvert fald. Der er øl i alle arter og til alle typer. Øl er en videnskab – og en videnskab man hos Den Engelske har arbejdet med i mange år.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN
Påsken giver travlhed

Den Engelske holder åbent efter deres almindelige tider hele påsken, undtagen mandag hvor de lukker lidt tidligere. De forventer da også travlhed når hele Danmark har fri.

“Der skal nok blive rigtig travlt. Især på fredag når vi har Happy Hour, der bliver der nok fuldt hus hernede. Mange er hjemme på ferie, og stikker hovedet ind forbi” slutter Emil.