Det blev et kortvarigt forløb for de to kandidater fra den demokratiske borgerliste, der meddeler at de opgiver deres forsøg på at stille op til kommunalvalget i 2021. Forklaringen siger de er arbejdspres.

Sune Nørgaard, forhenværende spidskandidat fra SF, trak sig i foråret fra partiet, og kort tid senere meddelte han sammen med forhenværende læge, Stig Gerdes, at de ville stille op på en borgerliste. Men efter at have arbejdet med projektet er de kørt trætte:

– Det er bedre at erkende det nu, end senere, siger Nørgaard.

Han forklarer, at arbejdsbyrden med at bygge et politisk projekt op med få folk, har været alt for stor, og derfor er han og Gerdes blevet enige om, at det er bedst at stoppe nu:

– De andre partier har penge, organisationer og et stort bagland. Jeg må erkende, at vi har haft en umulig opgave. Det hjælper heller ikke, at vi har en følelse af, at det selv hvis vi kommer ind, vil der skulle en kæmpe arbejdsindsats til for at skabe den forandring, vi gerne vil have.

Nu vil Nørgaard bruge tiden sammen med sin familie og sit job i psykiatrien.

Stig Gerdes siger, at han efterhånden er ved at være en ældre herre, og samlet set har alene de to sidste måneder krævet en kæmpe arbejdsindsats fra dem begge.

– Hverken Sune eller jeg er jo egentlig politikere. Vi har haft noget på hjertet og ville have en forandring. Men det kræver også al vores tid, og det føler vi ikke, er det værd, i forhold til hvor stor udfordringen er i politik her i byen, slutter Gerdes.

Men den demokratiske borgerlistes exit fra valgkampen er posen endnu engang blevet rystet op mod det spændende kommunalvalg i november.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer