Tidligere på ugen blev det offentliggjort, at Jesper Jensen er ansat som ny kvindelandstræner. Det har skabt debat blandt klubberne i HTH Ligaen, men debatten skriger til himlen.

Klavs Bruun Jørgensen blev afskediget som landstræner efter VM-slutrunden i Japan. Siden har Dansk Håndbold Forbund vendt og drejet hvem der skulle tage over. Flere navne har været i spil, blandt andet Helle Thomsen, der med stor succes tidligere har stået i spidsen for det hollandske kvindelandshold og pt. træner den norske ligaklub Molde.

Valget faldt på Jesper Jensen, der igennem flere sæsoner har præsteret flot i Team Esbjerg og pt. viser vestjyderne frem på bedste vis i Champions League, hvor holdet blandt andet har slået det mægtige rumænske storhold, CSM Bucuresti.

Igennem sine år som kvindetræner har Jesper Jensen opnået et rigtig godt ry og er vellidt i spillerkredsene og når man har ført Team Esbjerg frem til et mesterskab, så er man noget af det ypperste Dansk Håndbold Forbund kan komme i nærheden af.

Vi har at gøre med en træner, der har vist hvad han kan på den højeste danske hylde og den internationale scene. Vel at mærke på kvindesiden. Det er forskellen på ham og Klavs Bruun Jørgensen, der kun havde vist sig frem på herresiden i TTH Holstebro og daværende AG København.

Derfor er det absurd at kunne læse på TV 2 SPORT, at rigtig mange trænere i HTH Ligaen vil have, at Jesper Jensen opsiger sin stilling i Team Esbjerg for ikke at få en interessekonflikt i forhold til taktisk knowhow om landsholdsspillerne fra andre klubber.

Assistenttræner Lars Jørgensen får ansvaret for kontakten med klubberne og spillerne, der er inde omkring landsholdet, og dermed er Jesper Jensen ikke i kontakt med personer, som har noget med hans modstandere i Team Esbjerg-regi at gøre. Dertil kommer det, at flere U-landstrænere igennem tiden har haft et klubhold samtidig med deres hverv som landstræner. Dengang var der ingen, der ingen som plabrede løs, men pludselig er det et problem.

Det er nonsens at lave ballade ud af, når Dansk Håndbold Forbund har valgt den bedste løsning på de vilkår, der var mulige.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer