En gruppe ansatte hos Kære Pleje havde torsdag eftermiddag arrangeret demonstration på Rådhuspladsen. De fremmødte demonstrerede imod den udbudsrunde der netop er gennemført på plejeområdet, hvor Kære Pleje ikke vandt udbuddet.

Røde jakker prægede Rådhuspladsen da klokken nærmede sig 14:00 torsdag eftermiddag. Alle var de ansatte i Kære Pleje – og de der ikke bar røde jakker var bekymrede borgere, der tog del i demonstrationen.

Susanne Eilersen (DF) var den eneste fremmødte politiker til demonstrationen. Foto: Matthias Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Udstyret med bannere, slagsange og en tale var de klar til at bede om svar fra Fredericia Kommune. Blandt tilhørerne var Viceborgmester Susanne Eilersen, Kommunaldirektør Anne-Marie Zacho Broe, Økonomichef Tommy Abildgaard og Visitationschef Hanne Rasmussen.

Hanne Rasmussen (tv) og arrangør af demonstrationen, Tina Oldenborg (th) Foto: Matthias Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Spørgsmålene var mange, og Hanne Rasmussen og Anne-Marie Zacho Broe forsøgte på bedste vis at svare på de mange spørgsmål. Der blev spurgt om alt fra kvalitet til pris og hvorvidt det er den samme hjælper der kommer hver dag.

Spørgsmålene var mange. Demonstrationen endte med, at der fredag morgen er indkaldt til dialogmøde mellem Kære Plejes direktør og Fredericia Kommune. Foto: Matthias Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Et af spørgsmålene lød blandt andet på: Kan kommunen overkomme og overtage os alle sammen, fordi de er lidt dyre med deres pris?

Til det svarede Hanne Rasmussen: ”Kommunen skal ikke overtage det hele. Det bliver kun aktuelt, hvis leverandørerne ikke kan være med, og der skal være frit valg uanset om der er en eller anden flere leverandører.”

Se flere spørgsmål fra borgerne i videoen øverst i artiklen.

https://www.facebook.com/menyfredericia/