Vær med når Demokrati- og Borgerudvalget og EUC Lillebælt inviterer til Byrådets Borgerdialogmøde. Kom og vær med til et anderledes byrådsmøde, hvor borgernes holdninger er i centrum. Mødet afholdes den 1. april fra 16.30-19.00

Alle borgere inviteres indenfor på EUC Lillebælt. Her vil man få et indblik i elevernes hverdag gennem elevernes fortællinger.

Bliv hørt

Kom og få en snak med dine lokalpolitikere. Her er uddannelse, transport og studiemiljø blandt andet på dagsordenen.

Christian Jørgensen (V), Formand for Borger- og Demokratiudvalget. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Christian Jørgensen (V), Formand for Borger- og Demokratiudvalget. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Arrangementet starter kl. 16.30 i skolens auditorium, hvor Borgmester Jacob Bjerregaard og formand for Demokrati- og Borgerudvalget Christian Jørgensen byder velkommen. Herefter vil der være oplæg, mulighed for at se skolen samt dialog med dine lokalpolitikere om blandt andet uddannelse, transport og studiemiljø. Mødet rundes af med fællesspisning, hvor der er god tid til at følge op på dagens inputs.

Tid og sted:

Mandag den 1. april 2019 kl. 16.30–19.00

EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 Fredericia

Alle er velkomne. Der er dog et begrænset antal pladser til dette arrangement, hvorfor tilmelding er nødvendig via www.fredericia.nemtilmeld.dk. Tilmeld dig senest mandag den 25 marts 2019 kl.12.00.

https://www.billet.dk/john-rasmus-bjerg-i-en-hyldest-til-john-mogensen#bio
Skal du med til en folkefest? Så klik her (Annonce)