Teaterstykket har fået titlen ”Dem vi er”, og har premiere torsdag d. 19 april kl. 19.00 i Tavlehallen, Kongensgade 111.

 Eleverne på Den Kreative Skoles nyoprettede drama talentlinje har over en længere periode skrevet deres eget teaterstykke, der handler om hvordan vi alle er forskellige.

Teaterstykket hedder ”Dem vi er”, og titlen opstod i en dramatime, hvor der blev kastet en masse forslag og idéer op i luften. Nogle af dem blev grebet, andre faldt på jorden, og nu er der et manuskript klar til opførsel.

Stykket handler om 8 personer. 8 personer der lever hver deres egne liv med egne problemer. Men også hvordan deres liv er flettet ind i hinandens liv i relationerne til de andre. Stykket viser hvordan det både kan være godt, men også hvordan det kan gå galt.

”Processen med at skrive stykket har taget nogle måneder”, fortæller dramalærer, Louise Grotum Andersen, ”dramaeleverne har bidraget aktivt i skabelsen af manuskriptet, ved alle at skrive forskellige scener. Herefter har jeg sammensat stykket, men det slutter ikke ved det sidste punktum i manuskriptet. Eleverne er også med til at finde kostumer, rekvisitter og lave PR for forestillingen”

Forestillingsdatoer:

Torsdag d. 19 april kl. 19.00

Lørdag d. 21 april kl. 15.00

Søndag d. 22 april kl. 19.00

Forestillingen varer ca. halvanden time – uden pause. Spillestedet er i Tavlehallen på Den Kreative Skole, Kongensgade 111, 7000 Fredericia.

Det koster 20 kr. i entre pris.

Under 15 år 10 kr.

Billetter kan købes i døren eller bestilles på mail: dramatalentlinjendks@gmail.com