DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub har i perioden 09. – 16. februar været på træningslejr til Torremolinos/Spanien med klubbens junior og senior konkurrencesvømmere.

Træningslejren skulle bruges til at flytte svømmernes niveau yderligere efter opnåelsen af rigtigt mange gode resultater i 2018.

De gode træningsfaciliteter og det gode vejr skulle motivere svømmerne til at levere en koncentreret og hård indsats på træningslejren.

De seje svømmere havde en perfekt træningslejr med mange træningspas, hvor der blev trænet meget flittigt, intenst samt med højt humør, og hvor der blev grinet meget på trods af de hårde træninger.

Der blev visse dage trænet 2 x 2 timer i vandet suppleret med hård styrketræning. Der blev en af dagene gennemført en fællestræning sammen med en svensk svømmeklub, hvilket gav god sparring og et godt udbytte for svømmerne.

Svømmerne stod selv for at arrangere aktiviteter imellem træningerne og for hygge om aftenen (massage, mind fullness, beachtennis, rundbold, shopping, strandtur, kagespisning, underholdning m.m.).

Fredericia Autoservice havde sponsoreret klubtrøjer til svømmerne i forbindelse med træningslejren.

Den næste større aktivitet for svømmerne er de vestdanske mesterskaber på langbane 08. – 10. marts, hvor klubben på nuværende tidspunkt har 12 svømmere kvalificeret til start.

Cheftræner Kirsten Detlef satser på, at den gode indsats på træningslejren vil kunne ses på resultaterne ved de vestdanske mesterskaber på langbane.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her