DEKRA Bilsyn overtager EURO Bilsyn d. 6. januar 2020. Hermed udvider DEKRA Bilsyn etableringen i Sydjylland med en synshal i Fredericia, som syner små køretøjer.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt er bilsyn DEKRAs kerneprodukt. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.

DEKRA Bilsyn har nu 29 synshaller på landsplan.

Spændende tid for synshallen i Fredericia

Indehaver Jens Jørgen Ditlevsen åbnede EURO Bilsyn den 1. januar 2006 sammen med sin kone Lisbeth, der står for al det administrative. Siden har de udvidet staben med en bilsynsassistent. 

”Det bliver spændende at blive en del af DEKRA Bilsyn,” siger Jens Jørgen om overtagelsen.

Et godt match

Ifølge direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af EURO Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

”Jens Jørgens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. De er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau med nogle dygtige lokale folk,” siger hun.

Jens Jørgen fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen i Fredericia sammen med sin kone Lisbeth og bilsynsassistenten Mads. Alt vil være som det plejer. Priser er ligeledes uændrede.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer