Det var ikke det store festfyrværkeri på Monjasa Park fredag aften, men mindre kunne også gøre det. Med en sejr mod Fremad Amager sikrede FC Fredericia sig et historisk højt antal point efter syv spillerunder.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

FC Fredericia er ubesejret efter syv spillerunder i FC Fredericia. Det er blevet til fuldt udbytte i de fire hjemmekampe, og på udebane er det blevet til to uafgjorte og en sejr.

Efter kampen mod Fremad Amager talte vi med holdets cheftræner, Michael Hansen, der ser tilbage på starten af sæsonen.

– Hvis vi tænker fem uger tilbage mod Hobro vidste vi ikke, hvor vi stod. Det er derfor selvfølgelig godkendt, og nu er der 14 dages pause i 1. division og tid til at gøre status på statistikker. Der er der mange positive ting, siger Michael Hansen og sætter ord på kampen mod Amager:

– Det var en svær kamp, fordi begge hold tillod ikke det store. De chancer vi havde, var vi for dårlige til at udnytte, men jeg forventer, at de kreative spillere skaber flere og større chancer, så på den måde gjorde Amager det godt i forsvarsspillet, men vi stod på den anden side selv solidt.

Kristian Kirkegaard bragte FC Fredericia foran 1-0 efter et indlæg fra Patrick Egelund, og målscoreren ser tilbage på en godkendt aften.

– Det var en ganske udemærket fredag aften. Det var en aften kamp med en fed stemning, og mange kom og støttede os., siger Kirkegaard og fortsætter:

– Jeg er tilfreds med store perioder af kampen. I første halvleg dominerer, men jeg er ked af vi afgiver initiativet i slutningen af første halvleg, siger Kirkegaard.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7): Blev ikke for alvor presset.

Oliver Olsen (7): Spillede i midterforsvaret, og det slap han godt fra. Viste sig som et alternativ, og det var brugbart for Michael Hansen at se.

Jeppe Gertsen (7): Den vikarierende anfører leverede endnu en solid præstation.

Erik Nissen (4): Enkelte gange svigtede spillet med fødderne for Nissen, men var sikker i indgrebene.

Alexander Jensen (4): Den omskolede wingback leverede en solid præstation på højreflanken.

Mathias Kristensen (4): Ikke så markant som i tidligere kampe, men gjorde det fornuftigt.

Valance Nambishi (4): Der er ingen tvivl om, at han er et vigtigt anker på midtbanen, men han har en tendens til at lavede klodsede ting og det havde nær kostet, da han begik et straffespark. Gjorde dog skaden god igen ved at score sejrsmålet.

Patrick Egelund (4): Den talentfulde spiller lagde op til det første mål, men var ikke så iøjnefaldende.

Nicolaj Ritter (4): Den pålidelige venstrebensspiller falder aldrig igennem, og levede endnu en solid præstation.

Kristian Kirkegaard (4): Burde være blevet dobbelt målscorer, men skarpheden udeblev, da han fik en friløber.

Samson Iyede (7 – Man of the Match): Var en kilde til evig uro for Amager-defensiven. Var med i opspillet til det første mål, og burde have fået en assists til Kirkegaard, da han brændte friløberen.

—-

Anders Holvad (4): Kom ind med en halv times tid igen, og skabte ny energi offensivt. Banker på til en startplads i pokalkampen mod Viborg.

Christian Tue (4): Tog hjørnesparket, som Nambishi headede i mål. Gjorde derudover ikke det store væsen af sig.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.

Christian Ege Nielsen (UB): Spillede ikke nok.