Et af FC Fredericias problemer ved tidligere lejligheder har været den defensive del, men det var ikke tilfældet mod Silkeborg. Især anført af en sprudlende Elias Olafsson i mål fik fredericianerne kriget en flot sejr på 1-0 hjem.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Den onde ånd blev nedlagt. Inden gårdagens kamp var det blot blevet til en sejr mod Silkeborg siden 2016. Kampene mellem FC Fredericia og Silkeborg, særligt på Monjasa Park i den efterfølgende periode, har været kendetegnet ved, at FC Fredericia har spillet rigtig godt, men ikke fået pointmæssigt output. Når man op til kampen talte med folk i og omkring FC Fredericia kunne man mærke, at nu skulle Silkeborg altså ned med nakken – nok kunne være nok og stimen skulle brydes og det blev den.

Offensivt slog individualisterne til, da det gjaldt. Kristian Kirkegaard fik sendt bolden videre hårdt presset til Mikkel Knudsen, der spillede bolden ind i feltet og til sidst havnede kuglen hos Anders Holvad. Og bang, så stod der 1-0 efter en række vellykkede aktioner fra offensiven, der kendte deres besøgstid.

Til tider var FC Fredericia under et rigtigt stort pres. Det er meget naturligt, at man vil komme det mod et mandskab som Silkeborg, der rummer stor kvalitet og er en af 1. divisions helt store økonomiske sværvægtere. Men FC Fredericia stod imod, og i den forbindelse var der særligt efter flotte redninger fra Elias Olafsson og trekløveret i den centrale akse defensivt, Erik Nissen, Tobias Anker og Christian Ege Nielsen, der alle leverede stærke præstationer, som var medvirkende til sejren.

Holder forsvaret det niveau, og kombinerer man det med den offensiv, som man ved FC Fredericia besidder, er der en klar tegning af, at FC Fredericia bør ende i top-6, som er klubbens erklærede målsætning for sæsonen. 

https://www.vinmedmere.dk/

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Elias Olafsson (10 – Man of the Match): Har tre-fire kampafgørende redninger undervejs, der gør, at FC holdt nullet for første gang i sæsonen. Den islandske keeper viste i dén grad, hvorfor han regnes som fremtidens første keeper i FC Midtjylland.

Mikkel Knudsen (7): Blev udfordret defensivt, men fik for det meste stået imod og var med i opspillet til målet.

Erik Nissen (10): Styrede forsvaret med hård hånd, og var sikker i sine indgreb.

Tobias Anker (10): Den bedste kamp hidtil i FC-trøjen af Anker. Defensivt var han solid, og offensivt viste han også farlighed på dødbolde.

Nicolaj Ritter (7): Solid kamp af backen, som man kan regne med hver gang.

Christian Ege (10): Kæmpede en brag kamp inde på den centrale midtbane som bindeledet mellem forsvaret og midtbanen. Kom i vejen for meget.

Raphael Onydieka (7): Den midtjyske lejesvend leverede en solid præstation på midten, hvor han var han var sikker på bolden.

Kristian Kirkegaard (7): Havde flere gode løb offensivt, og kæmpede godt i den times tid han spillede.

Mathias Gertsen (4): FC var ikke i så meget boldbesiddeles som holdet plejer, men Gertsen tog arbejdshandskerne på og knoklede alt hvad han havde lært, og det gjorde han fornuftigt

Agon Mucolli (4): Fik ikke sat sit aftryk på kampen, men fighten fejlede intet.

Anders Holvad (10): Pressede konstant Silkeborg-defensiven og slog til, da han fik chancen og scorede kampens enlige mål.

____

Dennis Høegh (4): Kom ind og bidrog med rutine i den sidste halve times tid.

Christian Tue (4): Gjorde et fint indhop, og havde et par nærgående forsøg.

Mathias Johannsen (UB): Spillede ikke nok.

Alexander Jensen (UB): Spillede ikke nok.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer