Victor Skillhammar var en af FHKs bedste spillere, da det blev til et nederlag på 26-20 i den første træningskamp mod SønderjyskE, hvor fredericianerne førte 11-12 ved pausen.

Efter en uges hård træning stod der mandag kamp på menuen, og det var noget, der bekom Skillhammar vel.

Han startede på bænken, men da han indtog banen efter et kvarters spil kom der fart over feltet, hvor Skillhammar satte sig igennem og var med til at sikre FHK en pauseføring.

“Det var dejligt at komme i gang. Jeg synes, at vi gjorde det godt i første halvleg, og i anden halvleg faldt vi lidt i niveau,” siger Skillhammar, der glædede sig over at træningen var erstattet af en kamp.

“Det var godt at komme i kamp. Træninger er også godt, men kampe er det vigtigste,” forklarer svenskeren.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Victor Skillhammar har haft mange nye ting at vænne sig til i den seneste tid med ny klub og ikke mindst en ny bopæl i Fredericia centrum, som han allerede synes godt om.

“Det har været rigtig fint at flytte til Fredericia. Det er en meget fin by, og jeg tror, at vi kommer til at trives der,” siger Victor Skillhammar.

På FHK-holdet har Skillhammar fået en svensk holdkammerat i form af Jesper Lindgren, og det glæder han sig over.

“Det er rigtig dejligt, og man har en at lære sproget sammen med, det er godt for mig,” slutter svenskeren, som er på hjemmebane, når FHK-truppen onsdag drager på træningslejr i Sverige.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia