Hans Jørgen Bonnichsen, skriver i Fredericia Avisen den 1. november 2020 om sin modstand imod at Nye Borgerliges formand Pernille Vermund vil genoptrykke tegningerne. Han kalder det bla. citat: ”en tåbelig, men også fantasiløs provokation” 

Kære Hans Jørgen Bonnichsen og ligesindede, hvis man er for, ytringsfrihed og grundloven

og imod at tilfældige:

 • Skal rende rundt og skyde, på gaden.
 • Skal brænde biler, eller containere af.
 • Skal voldtage
 • Skal plyndre de gamle, i deres hjem.
 • Skal slå tilfældige mennesker ned på gaden.
 • Skal stjæle/plyndre i butikkerne.
 • Skal begå bankrøveri.
 • Skal begå overgreb på børn.
 • skal begå vold, mod kvinder.
 • Skal begå terror, der går ud over uskyldige mennesker osv
 • At Jødiske og Fransk Skole mv. skal politibeskyttes

Og meget andet som hovedsagelig er udsprunget af en stærkt forfejlet indvandringspolitik i de sidste årtier så skal trykke tegningerne, ikke bare lade stå til og få mere af det samme.

Nye Borgerlige vil ikke se på at Danmark og Danske værdier glider af hænde. Befolkningsgrupper der er kommet til Danmark for forsat at leve som i det stenaldersamfund de forlod, er kommet til det forkerte land, og bør rejse hjem. Man kommer ikke til et hjem og  starter med at kritisere det, det anses som direkte uhøfligt. En hund bider heller ikke den hånd der fodre den.

Der er mange etnisk Danskere der trækker racisme kortet, når man skriver om det. Det betyder at alle de flygtninge og migranter der kommer til Danmark får særrettigheder, for de må åbenbart godt?

Nye Borgerlige er ikke racister som vi ofte udstilles som af venligboer, venstrefløjsaktivister og de der ikke ved bedre, men realister der kan se hvor Danmark er på vej hen.

Danmark vogn op og forlang det trygge samfund tilbage! Udvis de der ikke vil os det godt og så kan politi ressourcerne bruges til at hjælpe den almindelige borger med almindelige politiopgaver.

Det er beklageligt at Hans Jørgen Bonnichsen og personer med samme store intelligens fejlbedømmer en så alvorligt situation så meget.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

Følg
Notikation om
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
J J Pedersen
J J Pedersen
2 måneder siden

Der er da noget, der er gået helt galt i Poul Rands barndom.
Her har vi et tydeligt bevis på sammen med Pernille Vermond, at Nye Borgerlige er et protestpart, og man kunne vel sige et uansvarligt af slagsen.
I harcelerer over noget og skjuler jer bag PET, da I er sikre på, at de kommer og hjælper.
Det er fantastisk, et mange mio. mennesker skal slås i hartkorn med en forvirret sjæl. Der var en nordmand, der begik massakre i Norge, så betyder det, at alle nordmænd er sådan?
Tilgiv Poul Rand, thi han ved ikke, hvad han gør.

Jan
Jan
2 måneder siden
Svar til  J J Pedersen

Hr. JJ Pedersen. “Citat fra BIBLEN”, endda fra Jesus, da hang hang på Korset, Men det er også det eneste “godt” der er at sige om dit indlæg, JJ. Efter min mening er der intet i vejen med Poul Rands hverken barndom eller NU, eneste “fejl” jeg kan se, er at han har stavet “VÅGN” med “O”, men det kan vi alle, og han er “tilgivet” af både Jesus, og mig ! Det er ikke alle muslimer og slet spørgsmålet, men om at “Værne” om vores “YTRINGSFRIHED” Hvis vi ikke kæmper for den, hvad bliver så det “NÆSTE” vi IKKE må skrive el. tale om ? Frihed er ikke givet, det er noget et Land, og Folk SKAL kæmpe for. Til det har vi altid brugt bla. Satire og brugt mod ALLE en meget er feks. vores frelser Jesus–(se) bla.Jens Jørgen Thorsen. Om det “her” er smart tager jeg ikke stilling til, det er der nok nogen “klogere” der gør (kloge Åger) kaldte min far dem. God dag.

J J Pedersen
J J Pedersen
2 måneder siden
Svar til  Jan

Hr. Jan
Du misforstår også begrebet ytringsfrihed. Hans Jørgen Bonnichen beskriver det rigtigt. Vi har jf. Grundloven frihed til at give udtryk for vores holdning under ansvar overfor loven. F.eks. injurier er strafbart, men det er jo også en ytring. Der står intet sted i lovgivningen, at vi må nedgøre andres værdier. Men der står, at vi har religionsfrihed i Danmark, dog må det ikke være i konflikt med lovgivningen.
Med hvilket begrundelse vil du, at man skal nedgøre andres værdier. Vil du fremprovokere reaktioner, eller vil du gå i dialog med de mennesker, der ikke er i stand til at være fleksible relateret til tro.
Vil du Jan gå ind og undervise i kulturforståelse. Vil du gå ind og hjælpe de mennesker, der er blevet ødelagt af religion her i Danmark som f.eks. Jehovas Vidner, der er ødelagt på sjæl og legeme. Vil du hjælpe de mennesker, der er ødelagt af indre mission, så de er overbeviste om, at de er skyldige.
Vil du gå ind og hjælpe de mennesker, der er belastet af PTSD?
Det er rigtigt, at vi har en lang tradition for satire. Det startede vel egentlig med, at konger og kejsere havde en joker til at fortælle dem sandheden, så de kunne bevare balancen i deres totale magt.
Jan, du ser ud til at være opvokset med, at satire er acceptabelt, men du kan ikke forstå, at andre kulturer ikke har den dimension. Således har begge parter svært ved at forstå den anden. Hvis man er indoktrineret, så kan det være umuligt.
Mit klare indtryk er, at Poul Rand har fået lejlighed til at give udtryk for al sin had til det, som han ikke kan lide, men han er ikke i stand til at forstå konsekvensen af de udtryk, han kommer med.
Jeg har gennem flere år undervist i livsforståelse, så jeg drøfter det gerne meget længere. Desuden kan jeg henvise til mit læserbrev: Religion – tro – konflikt. God dag til dig også!

Jan
Jan
2 måneder siden
Svar til  J J Pedersen

Hej JJ. Du kan “slappe af”, Vores Ytringsfrihed er blevet begrænset, Charlie Hebdo, sammen med tegnerne, “tør” ikke give deres tilladelse til at bringe “Satire tegningerne”, af FRYGT (News-tv2) Ved ikke, JJ. om vi skal le el. græde, men tror ikke det “ender lykkeligt”, men dejligt at vi kan tale(skrive) om det på en civiliseret måde det glæder mig.

Karsten Byrgesen
Karsten Byrgesen
2 måneder siden

Hr. Bonnichsen vækker igen opsigt med endnu et af sine “I am still alive” udsagn. Nye Borgerliges frihedsidealer tilsidesættes ikke af den grund

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
2 måneder siden

Frihed for hvem? Dem du kalder danskerne?
Pernille Vermund: kan alle se mig? Er jeg ikke dejlig?
Utroværdig!

Karsten Byrgesen, Spidskandidat for Nye Borgerlige
Karsten Byrgesen, Spidskandidat for Nye Borgerlige
2 måneder siden

Et nyt lavmål fra JJP. Helt i orden at en socialistisk radikal ikke kan med Nye Borgerliges politik, men at løbe tør for opsparet gammelmands surhed og herefter udstille en begavet og veluddannet kvinde- Pernille Vermund – på grund af hendes udseende. Der faldt du igennem Hr. JJP og udstiller herved dit sande jeg. Ærgerligt at du bruger dette fantastiske medie til sexistiske krænkelser, men mange tak for igen og igen at promovere Nye Borgerlige. Med dine holdninger som alternativ bliver valget enkelt.

J J Pedersen
J J Pedersen
2 måneder siden

Kære Karsten Byrgesen, jeg vil gerne have lov til at takke for den meget fine titulering af mig.
Nu tror jeg ikke, at du har ret i meget af det du skriver, men hvad gør man ikke som gammel soldat for blive i troen?

Poul Rand
Poul Rand
2 måneder siden

Lille spejl på væggen der… gad vide hvad JJP ser i spejlet, nok ikke det samme som vi andre, der ser:

En sur gammel mand, sexist, anti demokrat og overdommer på alle områder og en der tror han ved alt og hvordan verden skal formes og af hvem.

En der citer både biblen og grundloven som vinden blæser og “fact finder” endnu værre.

Normalt svarer Nye Borgerlige ikke på gylle udslip som dine, der ofte nærmer sig injurier.

Men lad nu barnet. Vær blot forvisset om hver gang du og ligesinde har gylle udslip får vi et eller flere nye medlemmer, og det takker vi Jer for.

J J Pedersen
J J Pedersen
2 måneder siden
Svar til  Poul Rand

Kære Poul Rand, hvis jeg ser mig i spejlet, så håber jeg ikke, at jeg nogensinde kommer til at se dig.
Når du taler om gylle, så er det igen dit forsøg på at nedværdige, men du fortæller også åbent om niveauet i Nye Borgerlige. Havenisser, gyllesperedere etc. etc.