I den sidste tid har Stram Kurs og Nye Borgerlige været på besøg i Fredericia for at udskamme og udstille medborgere i Fredericia.

Stram Kurs havde planlagt afbrænding af Koranen lige udenfor Korskærparken 2. oktober 2020 for at vise deres intolerance over for islam. Flertal af byens medborgere har taget kraftigt afstand fra det besøg og finder det fjollet, at der skal bruges så mange ressourcer på et enkelt politisk parti.

Et politisk parti, der søger konfrontation og provokation med ild og larm.

Nye Borgerlige ønsker ikke konfrontation og provokation med synlig ild og larm.

Nye Borgerlige fører derimod en retorik og samtale, der sætter ild til en frygt i borgerne så intolerance, frygt og had stille og roligt kan vokse indeni.  Det sker uden at der er nogen, der syntes at det er fjollet eller åbent siger fra. Derfor får det lov til at vokse i stilhed.

Alternativet Fredericia værdsætter demokratiet og individet og dets rettigheder meget højt, derfor vil vi bekæmpe politikere, der gør sig til talsmand for folket ved at plante frygt.

Alternativet Fredericia vil plante håb, vi vil plante et demokratisk håb.

Derfor siger Alternativet Fredericia fra over det had der spredes i byen og gør medborger til modborgere.  Vi siger fra på flere sprog, så det kan høres vidt omkring i byens hjørner og kroge. Un oras pentru toti.

Fredericia skal forblive Byen for Alle, så vær med til at dele budskabet.

Med Venlig Hilsen
Kim Arthur Nielsen, Forperson
På vegne af Alternativet Fredericia

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Vi kender flere lande, hvor populistiske personer og partier har været med til at nedbryde demokratiet, og hertil har de netop anvendt demokratiet. I sin tid skete det samme i Tyskland.
Det er os borgere, der må sige fra i god tid. I Jugoslavien, Polen og Rumænien indførte man ved hjælp af demokratiske valg ganske langsomt et oligarki eller diktatur. Ingen reagerede i første omgang og senere var der ingen, der turde.

Karsten Byrgesen
Karsten Byrgesen
3 måneder siden

Alternativet vil “bekæmpe politikere”. Jo jo. Alternativt